in , , ,

Harris Annuar & Rhys William Ajar Anda Cara Untuk Berniaga

OctaFX menghasilkan rancangan baru bersama selebriti, Kevin Zahri, Yasmin Hani dan lainnya menjadi pedagang.

Lima orang selebriti, daripada pempengaruh fesyen sehinggalah hos televisyen telah bersetuju untuk membangunkan beberapa bahagian siri pendidikan. Tujuannya adalah untuk menyampaikan asas perdagangan mata wang dalam pasaran pertukaran asing.

Bintang-bintang yang terlibat ialah Harris Annuar, Yasmin Hani, pempengaruh fesyen Andre Amir; pencipta kandungan Rhys William; jurulatih kecergasan selebriti, Kevin Zahri. Pedagang pakar, Gero akan mengajar mereka cara berniaga. Untuk latihan, kumpulan tersebut memilih broker Forex dalam talian OctaFX yang membantu orang berdagang dari rumah.

Rhys William

Terdapat banyak perkara yang menarik minat tentang cara kumpulan ini akan bekerjasama, tetapi diandaikan akan menjadi paparan arahan yang menghiburkan. Siri yang bermaklumat ini akan dibahagikan kepada beberapa episod yang secara keseluruhannya kira-kira dua jam dari mula hingga akhir.

OctaFX dan bintang YouTube telah mengatakan bahawa ini bukanlah kursus kilat, tetapi kursus pengenalan dan penerangan tentang asas perdagangan. Semua orang berharap bahawa ini boleh menjadi laluan kerjaya baru bagi sebahagian orang atau pendapatan tambahan bagi pedagang di rumah kerana wabak yang melanda telah mendatangkan kesan yang negatif kepada ramai orang. 

Dana yang diperoleh selebriti semasa rancangan ini akan didermakan kepada yayasan amal di Malaysia yang masih sedang dipilih.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Zizan Razak Titip Pesanan Buat Bakal Suami Mira Filzah

Konsert Amal BIGO Live & K-Clique Sokong MyKasih Foundation