in , ,

Harga Tiket Instant Cafe Night Live! Edisi X Serendah RM88 untuk B30!

Instant Café Night Live! Edisi X akan berlangsung pada 18 Mac 2023 di Plenary Hall, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur

Pihak Shiraz Projects dengan bangganya bekerjasama dengan The Instant Cafe Theatre Company dan mempersembahkan “Instant Cafe Night Live! Edisi X”. 

Berikutan kejayaan luar biasa dan sambutan yang membanggakan terhadap Instant Cafe’s “The May 9 Show” pada tahun 2019, kolaborasi ini memberikan persembahan SATU MALAM SAHAJA dengan pelakon bertaraf bintang di Dewan Plenari yang berpresUj ini akan menarik penonton di Malaysia dan di seluruh rantau ini. 

Harga Tiket Instant Cafe Night Live! Edisi X Serendah RM88 untuk B30!

“Instant Cafe Night Live! Edisi X”, edisi ini akan ‘dibentangkan’ di Dewan Plenari, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada 18 Mac 2023, 8.30 malam dan Uket akan mula dijual pada 10 Februari 2023 di www.myUckets.asia. Harga Uket ialah RM588 (Meet & Greet), RM388 (Diamond), RM288 (PlaUnum) dan RM188 (Perak). 

Saksikan Jo Kukathas dengan watak ikoniknya YBeeee, Ahli Parlimen Ulu Katak dan ‘Deputy Minister of Kickbacks and Comebacks’ dalam kerajaan gabungan menariknya yang baharu; Curry Spice yang cukup berani, si canUk dan memukau dari Sentul, bintang program Neclix “Keeping Up With The Coomarasamys” dan biopiknya yang akan datang “Ini Kari Lah”. 

INSTANT CAFÉ NIGHT LIVE! EDISI X akan dikemudikan oleh penyanyi sensasi Malaysia, Sean Ghazi yang Uada tandingan dan pelawak standup paling comel, Kuah Jenhan. Dua tetamu, dua hos, dua kali ganda keseronokan! Saksikan mereka membicarakan pelbagai topik dan perkara dari ‘ banjir ke quinoa ke uniU ke harapan baru, impian lama, Malaysia untuk rakyat Malaysia, semuanya, segalanya… dono wai.’ 

Acara ini direka oleh Jo Kukathas dan Zalfian Fuzi bersama Kam Raslan dan Na’a Murad. 

Harga Tiket Instant Cafe Night Live! Edisi X Serendah RM88 untuk B30!

INSTANT CAFÉ NIGHT LIVE! EDISI X 

: 18 Mac 2023, Sabtu
: Plenary Hall, Kuala Lumpur ConvenUon Centre
: www.shirazprojects.com / www.theinstantcafetheatre.com : RM588 (Meet & Greet)
: RM388 (Diamond)
: RM288 (PlaRnum)
: RM188 (Silver)
: hUps://www.myRcket.asia/
: 03-86050196
: 012-2560082
: shirazprojects / instantcafetheatre
: shirazprojects / instantcafetheatre
: MyTicket 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Syafiq Abdilah Muncul Dengan KEKAL, Lagu Yang Indah Menyentuh Rasa

MYAIRLINE

Myairline Lantik Zurich Malaysia Sebagai Penyedia Insurans Perjalanan Rasmi