in ,

Hans Isaac Nafi Bercinta Dengan Neelofa

Berita yang Budiey baca di Portal Gua sangat mengejutkan. Tiada angin dan tiada ribut, Hans Isaac yang sangat intim dengan Neelofa telah menafikan beliau dan aktres jelita Neelofa sedang bercinta, sekaligus menepis dakwaan sebuah portal yang menulis kononnya beliau mempunyai hubungan yang serius dengan pengacara Nona itu. Jadi, dah sah lah Neelofa telah putus cinta dengan Hans Isaac atau mereka selama ni tak pernah bercinta pun? Tak pela, tak kisah pun dengan siapa diorang nak bercinta. Yang penting, karier kenalah meletop. Sukses.

Walau bagaimanapun, pemilik nama Gerald Hans Isaac ini mengakui masih di peringkat berkawan dengan pelakon filem Azura 2012 itu dan memberitahu tidak melihat hubungan yang terjalin ini akan sampai ke tahap yang lebih serius buat masa ini.

“Sejak dulu sampai sekarang saya sudah tegaskan yang saya dan Neelofa hanya berkawan. Sejauh mana perkenalan kami, itu adalah hal peribadi kami dan saya tidak selesa untuk menyentuh mengenai hal ini melainkan hal kerjaya saya kepada umum.

“Jika benar saya bercinta, saya akan maklumkan kepada semua dan tidak perlu untuk keluar sebarang gosip yang tidak benar,” ujar pemuda berusia 41 tahun ini mengulas mengenai isu yang timbul.

GUA cuba menghubungi Neelofa bagi mendapatkan reaksi beliau mengenai hal ini namun telefon bimbitnya tidak dapat dihubungi.

Kalau betullah penafian ni, kiranya Neelofa sekarang solo la ya. Haha, ramai yang cakap… yesss!

So, ada sape berani tackle Neelofa?

Hans Neelofa

Hans Neelofa

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Senarai Pemenang KL 48 Hour Film Project 2012

Muzik Video Bruno Mars Locked Out Of Heaven