in , ,

Hairy Mary Umum Kolaborasi Bersama Ardell Aryana di Pembukaan Rasmi Cawangan Publika

Pada 14 Disember lalu, Budiey berkesempatan untuk hadir di Pembukaan Rasmi Hairy Mary di Publika. Tahniah di atas pembukaan ini.

BIMBANG dengan masalah bulu yang tumbuh di badan dan mahu menanggalkannya, Hairy Mary menjadi solusi terbaik kerana menjadi pakar dalam hal berkenaan. Tanpa perlu bergelut dengan kesakitan seperti menggunakan waxing, Hairy Mary selaku pusat penanggal bulu profesional memberi alternatif terbaik sekali gus mempraktikkan cara tanpa sakit. Di Hairy Mary, perhatian utama lebih kepada menanggalkan bulu secara kekal dengan kesan efektif.

Hairy Mary diasaskan oleh Dr Por Yan Sheng sejak 10 October 2018 dengan cawangan pertamanya di Subang Jaya, One City. Dr Por yang juga merupakan pakar estetik memulakan kerjayanya sejak lima tahun dahulu dengan membuka YS Clinik yang memberi perkhidmatan seperti pico laser, rawatan pigmen, membuang parut dan lain lain.

Beliau yang juga bapa saudara kepada Ardell Aryana seterusnya mencetuskan idea untuk memulakan pusat penanggal bulu sejak empat tahun yang lalu. Beliau menyedari bahawa tidak banyak pusat seumpama itu di Malaysia yang menawarkan perkhidmatan terbaik dan profesional.

Selain daripada itu permintaan untuk rawatan tersebut di kalangan masyarakat kita juga semakin meningkat. Sejak itu, beliau berusaha mencari teknologi dan rawatan yang paling sesuai serta efektif untuk menanggalkan bulu.

Hairy Mary

Sehingga tahun 2018, beliau akhirnya menemui rawatan istimewa dipanggil Thor Light.

Belum pun setahun, Hairy Mary sudah membuka tiga cawangan termasuk di Mid Valley dan baru baru ini dengan cawangan ketiga di Publika Hartamas.

Bersempena dengan pembukaan rasmi cawangannya di Publika, Hairy Mary memberi promosi untuk satu tahun rawatan hair removal (bahagian terpilih) dengan hanya RM118 sahaja.

Selain daripada itu, kita hanya menawarkan diskaun hebat hingga 70 peratus.

Bagi yang ketinggalan pelancaran promosi ini, Hairy Mary turut menawarkan promosi setahun untuk harga RM398, promosi hujung tahun dan banyak lagi.

Apa tunggu lagi. Jangan segan dan malu untuk mengunjungi cawangan Hairy Mary serta menghubungi pusat khidmat pelanggan kami.

Motto Hairy Mary sendiri adalah untuk memberi kesan cemerlang dan terbaik untuk pelanggan disayangi, perkhidmatan tip top dengan harga berpatutan. Ia seiring dengan tagline Hairy Mary quality service, Excellent result, and affordable.

Visi hairy Mary adalah untuk menjadi syarikat menanggalkan bulu terulung di Asia dalam jangka masa lima tahun lagi.

Misi hairy Mary adalah untuk sentiasa meningkatkan mutu perkhidmatan lima bintang dan teknologi baru kepada pelanggan kita.

Sebagai info tambahan, Hairy Mary menggunakan teknologi THOR light laser yang berasas dari Korea, di mana ia menggabungkan sistem penyejukan yang mengurangkan kesakitan atau rasa tak selesa semasa rawatan dan sistem penyampaian yang lebih baik daripada IPL untuk ketepatan yang lebih tinggi supaya menghasilkan keberkesanan maksimum.

THOR light berfungsi pada semua jenis kulit dan rambut. Ia tidak seperti IPL, yang kurang berkesan Dan mempunyai lebih komplikasi pada rambut gelap dan kasar.

Dr Por telah meneliti berpuluh puluh teknologi di pasaran, dan akhirnya memilih thor light sebab ia adalah yang paling efektif dan sesuai untuk masyarakat asia mengikutnya.

Apa yang membezakan Hairy Mary dari yang lain adalah kerana syarikat kita memberi 100 peratus perhatian kepada rawatan penanggal bulu secara kekal. Kami percaya bahawa untuk memberi hasil rawatan yang berkesan dan efektif. Fokus dan dedikasi untuk selalu meningkat dan menghasilkan teknologi yang terkini adalah penentuannya.

Hairy Mary mengambil kesempatan pada hari ini, mengumumkan bahawa Syarikat kita akan bekerjasama dengan selebriti dan usahawan Ardell Aryana yang mempunyai pengalaman yang luas dalam industri kecantikan.

Kami memilih Ardell Aryana, sebab beliau berkongsi visi dan misi yang sama dengan syarikat kita. Beliau mempunyai semangat pasukan yang tinggi, kreatif dan sangat berdedikasi. Kita percaya beliau akan banyak membantu hairy mary.

Pada pendapat kami, cabaran utama adalah untuk sentiasa menyampaikan konsistensi dalam hasil rawatan kami dan sentiasa ke depan berbanding pesaing lain.

Kami percaya ia dapat dicapai melalui penggunaan dan penyesuaian teknologi terkini untuk memenuhi keperluan industri dan klien kami.

Info:

Dr Por adalah seorang doktor estetik yang berlesen.

Ardell Aryana adalah anak saudara Dr Por

Website: https://www.hairymary.com.my/

Facebook : https://www.facebook.com/hairymary.co/

Intagream : hairymary.co

Email: [email protected]

Tel: +60105502888

Hairy Mary Hairy Mary

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Alif Johan | 17

Anak Nora Ariffin, Alif Johan Meninggal Dunia

Hafreez Adam | 18

Hafreez Adam & Zara Zya Putus Tunang November Lalu, Tidak Gaduh, Berpisah Secara Baik