in , ,

Semakin Kacak, Hael Husaini Dituduh Buat Pembedahan Plastik 

Dilihat tampil lebih segak, penyanyi Hael Husaini menepis dakwaan mengatakan dia ada menjalani pembedahan plastik.

Memetik laporan Harian Metro, Hael Husaini tidak tahu bagaimana gosip itu boleh tercetus namun tuduhan berkenaan tidak berasas sama sekali.

“Saya tak tahu nak cakap macam mana. Reaksi saya hanya mampu tersenyum saja. Apa yang boleh saya katakan, makin kita meningkat usia semakin kita pandai jaga diri.

“Waktu muda dulu mungkin saya tidak memikirkan soal penampilan sangat, tapi bila dah makin tua dengan sendirinya kita semakin ambil tahu dan lebih disiplin,” katanya.

– Hael Husaini
Ajai, Hael Husaini _ Mas Idayu

Haelberkata syarikat pengurusannya amat menitikberatkan soal penampilan selain aspek nyanyian, malah ada pasukan profesional yang akan menyiapkannya.

“Saya akui dulu tak ada pasukan di belakang. Semua buat sendiri. Sekarang kerja-kerja saya diuruskan oleh pasukan yang profesional.

“Kalau dulu, umpamanya saya sikat rambut dan pakai gel rambut sendiri saja, sekarang dah ada pasukan yang siapkan. Ya, memang boleh dikatakan adalah perubahan itu dari semasa ke semasa untuk saya tampil menarik di depan kamera,”

– Hael Husaini

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Eirma Fatima | 15

Erma Fatima Minta Netizen Jangan Hipokrit, Perkara Buruk Cepat Je Viral

Portal Featured 1 | 16

Zafesha Berjaya Lahirkan Enam Jutawan Menerusi Produk Zafesha Simply