in

Hadiah Wang Tunai RM32,000 Menanti Anda di Hot Selebriti!

Tak tipu dan ni bukan cobaan, ini adalah kebenaran yang mana nilai Hot Selebriti ISNIN DEPAN adalah RM32,000 dan hanya tinggal 1nama sahaja lagi untuk lengkapkan 5suara selebriti yang berbisik… make sure korang call 0377108822 ISNIN DEPAN

Hari ini, wang terkumpul RM27,000 bagi Hot Selebriti telah ditambah sebanyak RM5,000 dan kini berjumlah RM32,000.

Hari ini, wang terkumpul RM27,000 bagi Hot Selebriti telah ditambah sebanyak RM5,000 dan kini berjumlah RM32,000.

Pada hari Isnin hadapan, 8 Oktober 2018, pendengar boleh meneka klip suara selebriti misteri dengan betul dan mengikut turutan apabila mereka mendengar isyarat memanggil berdasarkan pembayang yang telah diberikan oleh Geng Pagi Hot (GPH) iaitu Shuk, Ajak, dan Fizie. Siapakah pemilik suara misteri yang masih belum berjaya diteka oleh pendengar Hot FM?

Empat suara lain yang sudah berjaya diteka ialah Alif Satar, Dato’ Sri Siti Nurhaliza, Azrel Ismail dan Zahirah Macwilson.

Kempen ini telah bermula sejak 20 Ogos yang lalu dan masih belum ada pendengar yang berhasil membawa pulang wang tersebut. Anda masih berpeluang untuk menjadi pemenang dan jangan ketinggalan untuk terus dengarkan Hot Selebriti di Hot FM!

Untuk informasi lanjut, sila layari laman web rasmi www.hotfm.com.my serta laman sosial media rasmi stesen Hot FM di Youtube : Hot TV / Instagram / Twitter : @hotfm976 / Facebook : Hot FM

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sidang Media Aishah vs Dato’ Seri Vida – Tuntutan Hadiah Berlian

[GAMBAR] Hannah Delisha Berkaraoke Bersama Peminat