in

Apa itu Grabcare Premiere Foundation?

Apa itu Grabcare Premiere foundation? Grabcare premiere foundation ini, Ia bukan sekadar foundation, tapi ia juga merawat masalah kulit. Bahan yang digunakan dalam GrabCare ni 100% terdiri dari Natural dan Organic.

Antaranya Triple Stemcell (apple, orange, grape) , Vitamin C yang boleh merawat kulit dan mencerahkan kulit . Ianya juga mempunyai formula yang boleh mengecutkan jerawat . Teksturnya juga sangat ringan seperti pakai cc dan bb cream . Selain itu ia juga mempunyai Salmon Collagen yang berfungsi sebagai anti penuaan serta dikombinasikan dengan SPF35 yang boleh melindungi wajah daripada sinaran uv .

Apa Itu Grabcare Premiere Foundation

Selain itu ia juga mempunyai kelebihan dimana ia sesuai dengan semua warna kulit kerana ia bertindak mengikut aliran darah kerana foundation ini diformulasikan dari US.

Selepas ini anda tak perlu lagi risau dengan masalah yang sering awak hadapi dengan mekap harian.

Kerana , dengan hanya menggunakan GRABCARE FOUNDATION sudah mampu menghilangkan wajah yang kusam , mekap bercapuk , masalah jerawat dan sebagainya . Grabcare juga mempunya lulusan dari KKM dan HALAL untuk digunakan kerana tidak mempunyai bahan yang terlarang.

Apa Itu Grabcare Premiere Foundation

Apa Itu Grabcare Premiere Foundation

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Wanna One World Tour ONE: THE WORLD in Kuala Lumpur

Gema Gegar Impian Tema Pentas Separuh Akhir Gema Gegar Vaganza