in ,

Gossip Sabhi Saddi Join One Nation Emcees?

Budiey dengar-dengar, penyanyi yang berasal dari Sabah, Sabhi Saddi akan menamatkan zaman solonya dengan menyertai kumpulan One Nation Emcees tak lama lagi. Eloklah tu, andai betullah desas desus yang Budiey dengar tu, maka ini satu kolaborasi yang menarik kerana Sabhi Sadhi kan juga boleh menari. Tak salah kalau nak join ONE… lagi gempak apa.

Apakah Sabhi merasakan dirinya gagal bergerak untuk maju secara solo dan memerlukan populariti dari ONE?

Namun, ada juga cakap-cakap yang mengatakan Sabhi Saddi masih ingin bergerak secara solo. Cuma buat masa ini, Sabhi sedang merancang untuk berkolaborasi atau berduet dengan One Nation Emcees sahaja. Mmm… mana satu yang betul ni…

Semasa rakaman Mentor Raya 2010 malam tadi, Budiey lihat Sabhi Sadhi hadir bersama dengan dua ahli kumpulan One Nation Emcees. Ini seperti mengiyakan dan menguatkan lagi khabar angin itu.

Sabhi Sadhi &Amp; One Nation Emcees

Sabhi Sadhi &Amp; One Nation Emcees

Sabhi Sadhi &Amp; One Nation Emcees

Sabhi Sadhi &Amp; One Nation Emcees

Sabhi Sadhi &Amp; One Nation Emcees

Saya masih SOLO!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Siti Nurhaliza di Rakaman Melodi Raya 2010

Senarai Hotel Buffet Ramadan 2010 Tidak Patuhi Piawaian Halal