in ,

Gossip Intan Ladyana dan Kevin Zahri Berpisah?

Baru-baru ini, di satu majlis yang meriah dengan artis, ternampak pasangan selebriti ini sedang duduk makan-makan dan berbual. Kevin Zahri seorang pakar pemakanan dan kecergasan dan pasangannya, Intan Ladyana ternyata begitu santai berborak-borak.

Namun, ada gosip terkini yang tersebar mengatakan pasangan ini dah berpisah? Kalau betul dah putus cinta, apa puncanya? Memang tak dapat dipastikan. Tiba-tiba aje berpisah? Hari tu nampak okay je diorang nih. Angin tidak ribut pun tidak tetiba aje clash…

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. dia berpisah cz si intan tgh syok n tangkap cintan dengan si kamal!
    pandai si intan ine tipu si kevin..
    semua bdk2 production dh kecoh pasal nie.. nk tgk lg byk gbr g la kat facebook si intan nie! dh ada bf yg okie nk gak kacau bf org..

  2. btol tuh..aku nampak dia ngn kamal tgh pgg tgn nak tgk muvie.jahat gle kamal ngan dia.2 2 dah ada gf/bf pun nak wat perangai..yg ksian nye kat awek kamal la.ksian minah tuh.dah la bcinta lama.tp apa pun kan.dun wory la shera(awek kamal)..ko lawa.bleh je dpt better dr kamal.u go girl!

  3. owh gosh! mmg pn si intan nie perampas! bole plak kuar statement ckp mase dia kawan dgn kamal, kamal 2 single! wat d duck! si kamal nie pn satu culture shock! kesian kat shera! dorg start bercinta time shooting bionik la! menyampah tgk intan n kamal nie! KARMA beb later korang akan dpat balasan!

  4. si intan ni kalo x mekap xde la lawa…mcm muka kampung jer..aku da tgk da kalo dia x mekap….kalo kite mekap tebal pun ntah2 lawa dr dia

  5. kak intan sabar je la apa owang nak kata…. mulut owang.. mane leh 22p kan…. yang penting adek syg kat kak n abg kamal.. walaupon korang tak kenal adk

  6. Pandai la Intan Ladyana ni nak cover line. Dah rampas boy friend orang tak payah la nak la reka cerita kot. Kevin, u lebih hensem dari Kamal and u deserve better. Sama juga dgn u Shera. ^^

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sinopsis Patung Kertas Musim Ke 2

Hujah TV9 Bincang Krisis di Perak