in ,

Gossip: Elyana dan Ally Iskandar Dating Bercinta?

Budiey ada dengar dari komen pembaca blog ini yang kata dia ada terserempak dengan Elyana dan Ally Iskandar sedang dating dan makan-makan di sebuah restoran di Mutiara Damansara berhampiran dengan rumah Nor Azlin yang disimbah cat tu. Kira romantik jugaklah Ally Iskandar ni duk melayan Elyana. Borak sambil ketawa riang.

Mesti ramai yang tak percaya Ally Iskandar dan Elyana tengah dilamun cinta. Mungkin penangan dari persembahan romantik cute miut dari Elyana masa AJL FInal yang lalu, buat Ally terpikat. Budiey pun tak percaya sebab Ally ni selera dia tinggi. High taste punya. Setakat Elyana, rasanya Ally tak pandang. Budiey percaya hubungan Elyana dan Ally Iskandar hanyalah kawan biasa sahaja. Tak gitu Ally?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Jawapan Trivia: Sheila Rusly Pelakon Drama Anak Betong

NANCY SIK, CHIN HAN DALAM FORTUNE COUPLE LONG FENG CHENG