in

Gossip Artis Lelaki Gay dibela Menteri Biseksual?

Sebenarnya gossip pasal artis lelaki gay dibela oleh orang kenamaan dan VIP sudah lama wujud. Cuma kadangkala orang dah bosan dan tak mahu sentuh pasal cerita taboo macam ni sebab ianya agak pelik, menjengkelkan dan memalukan. Sekarang timbul balik gossip di kalangan komuniti gay Malaysia di mana didapati ada seorang penyanyi kacak lagi terkenal yang dipercayai mempunyai naluri cinta sejenis telah dibela dan disimpan oleh seorang menteri yang mempunyai seksual orientasi BISEKSUAL. Untuk info adik-adik dan kakak-kakak semua, biseksual merupakan perilaku atau orientasi seksual seseorang, baik laki-laki maupun perempuan, yang tertarik secara seksual dan erotik pada dua jenis kelamin iaitu lelaki dan perempuan. Semua benda dia nak sapu.

Budiey tidak tahu kesahihan cerita ini kerana nama penyanyi dan nama menteri yang membela anak ikannya itu tidak diketahui. Sumber yang diperolehi di Forum Cari ini, mengatakan menteri tersebut berasal dari negeri Johor. Huhu… siapa ek?

[tags]ikan kembung, the lima, emma watson, anuar zain, perut askar, heroes, youtube, spoiler, gossip celebrity gay, sexual harrasment, married man, daddy chub, mirc sayang abang, angkasawan malaysia gay, gloria estefan, cinta sejenis, bela, ikan emas, menteri gay, biseksual, kisah gay, cerita lucah, gambar soldier death, bisexual, anal, love couple, mychub website, hishamuddin, shahrir, keris pwtc, ucapan umno, golden gloibe, chub chaser, thailand, maknyah, bukak api sinopsis, britney spears nude, mp3 new songs nomination[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sofia Jane Menang Pelakon Wanita Terbaik Anugerah Skrin 2007

Gambar Selebriti di Anugerah Skrin ke-9