in ,

Gerai Minuman Diserang, Shuk Sahar Terkejut Disindir Selepas Kehilangan Kerja

Pelawak dan pengacara kontroversi, Shuk Sahar akui terkejut selepas diserang oleh seorang lelaki yang tidak dikenali ketika sedang berniaga air di tepi jalan di Wangsa Maju.

Memetik Utusan Online, Shuk berkata ketika kejadian dia bersama pembantu peribadinya Iskandar Nurzaman, didatangi seorang lelaki menaiki Myvi putih yang disangkakan mahu membeli minuman.

222-Horz

Shuk juga mendakwa dia turut disindir oleh pemuda itu mencari rezeki dengan cara tersebut selepas kehilangan kerja

“Dia memberhentikan kenderaanya di depan gerai, tetapi dari awal lagi saya sudah rasa pelik, dia pegang telefon seolah-olah sedang merekod video. Saya dan Iskandar tanya dia mahu beli minuman yang mana sebelum tiba-tiba disindir oleh lelaki itu.

“Berang dengan tindakannya, Iskandar cuba mempertahankan saya sebelum lelaki tersebut bertindak agresif dan cuba memukulnya.

“Saya cuba halang dan mungkin kerana tidak puas hati, dia kemudiannya menolak barangan jualan di meja sebelum pergi begitu sahaja,” katanya.

Dalam pada itu, Shuk tertanya-tanya apakah motif sebenar lelaki tersebut dan tidak teragak-agak untuk membuat laporan polis.

“Saya sempat tengok nombor plat keretanya tetapi tak akanlah saya nak sebarkan pula. Buat masa sekarang, saya tengok dulu macam mana, kalau perlu buat laporan polis, mungkin saya akan pergi ke balai.

“Saya cuma nak tahu kenapa dia tergamak buat begitu dan apa niatnya sebab seolah-olah dia memang mahu cari pasal sejak dari awal,” katanya.

Gerai Minuman Diserang, Shuk Sahar Terkejut Disindir Selepas Kehilangan Kerja

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Isma Yusoof | 15

“Saya Tak Mampu Selindung Lagi,” Isma Yusoof Sedia Terima Kecaman Netizen

Apple Airpods Max Hiasan | 16

Apple Menawarkan Pembaikan Percuma Kepada Pengguna Apple Watch