in

Menangi iPhone X dengan Menghadiri Gema Lebaran 2018

Bersempena dengan menyambut kedatangan Ramadhan dan Syawal bagi tahun ini, Gema Lebaran 2018 bakal mengadakan Festival Raya Terbesar yang akan menghimpunkan 400 barisan jenama terkemuka Malaysia. Acara ini bakal berlangsung selama dua hari pada 26 & 27 Mei bertempat di MAEPS Serdang.

Option 2

Festival Raya Terbesar, Gema Lebaran 2018

Objektif festival ini adalah untuk menghimpunkan jenama-jenama terkemuka Malaysia bagi memenuhi kelengkapan raya dari pakaian hinggalah ke juadah serta kuih raya. Menurut Iffah Hamed, Pengurus Operasi Gema Lebaran, “Ini adalah masa terbaik untuk usahawan melancarkan produk raya kerana terbukti masyarakat kita memang suka berbelanja setiap kali menjelang SYAWAL. Mungkin raya tahun ini , jenama anda akan dilihat sebagai penanda aras kejayaan yang MEROKET dengan banjiran MANUSIA dalam 1 event BESAR dengan adanya marketing yang padu dan ruang untuk ditonjolkan.”

Antara jenama-jenama besar adalah Minaz, Mumuscarves, Lily Petuna, Losravelda, Calaqisya, Telekung Siti Khadijah, Zawara, Shawlpublika, Syafieq Aiman, Qie Rahman, Radiusite, MM Basic, Fana Couture, Marshmallowscraf, Rina Salleh Clothing, Qaira Hijab, Airaz.my, Abstrax, Rumah Kebaya by Fasha Sandha, Madame Izara by Izara Aishah, RCW by Rozita Che Wan, Vibes of Colours by Ruhainies, SR Empire by Saharul Ridzwan dan ramai lagi.

Gema Lebaran 2018 akan memodifikasikan festival raya di Malaysia dan sekaligus menjadikan Gema Lebaran 2018 sebagai festival raya terbesar tahun ini dengan sasaran seramai 150,000 pengunjung yang bakal membanjiri ruang di MAEPS.

Selain dapat membeli belah, para pengunjung yang bertuah juga berpeluang memenangi baucer raya bernilai RM 10,000 untuk berbelanja di festival ini. Bukan itu sahaja, dua buah iPhone X benilai RM 12,000 juga bakal diberikan kepada dua pemenang yang bertuah dalam kempen TagShareWin yang sedang berjalan di laman sosial Gema Lebaran 2018.

Bagi memudahkan pengunjung tanpa perlu memikirkan masalah parkir dan menjimatkan masa, Gema Lebaran juga turut akan berkolabrasi bersama Grab Malaysia.

Pengunjung juga berpeluang menikmati diskaun voucher Zalora yang akan diedarkan khas sepanjang acara Gema Lebaran 2018.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nama Shiva Shobitha Melonjak Selepas Berlakon Produksi Marvel GOTHAM

Akhirnya Filem DUKUN Bertemu di Pawagam 5 April 2018