in

Senarai Lagu Persembahan di GEGAR VAGANZA Minggu Pertama

Pertandingan nyanyian popular yang ditunggu-tunggu sudahpun tiba. Pastinya, para peminat seni hiburan tanah air sudah tidak sabar lagi untuk menantikan pentas ‘Gegar Vaganza’ musim terbaharu dibuka secara rasminya untuk menyaksikan gegaran bintang kembali menyengat. Lebih mengujakan, penganjuran tahun ini juga berjaya menembusi tembok nusantara apabila produksi Astro membuka penyertaan artis-artis dari negara jiran iaitu Singapura dan Indonesia.

Konsert Gegar Vaganza di minggu pertama akan dibuka dengan tema ‘Masihkah Kau Ingat’ yang pastinya bakal mengimbau memori lama kerana para peserta yang disegani telah diberi cabaran untuk menyanyikan semula lagu-lagu hits mereka yang pernah menjadi siulan suatu ketika dahulu.

Untuk pusingan ini, Hazami bakal menyanyikan lagu ‘Mungkir Bahagia’, Tia Jinbara (Farhana), Lan Kristal (Seragam Hitam), Aqasha (Embun), Firman Siagia (Kehilangan) dan Ferhad (Kasih Berubah). Manakala Liza Hanim pula akan membawakan lagu ‘Siapa Sangka Siapa Menduga’, Elyana (Tak Tercapai Akalmu), Syura (Nazam Berkasih), Raja Azura (Hati Terkunci), Haida (Zapin Usik Mengusik) dan Aishah (Janji Manismu).

Siaran Langsung Konsert Gegar Vaganza Musim 4 (Minggu Pertama) akan berlangsung pada 29 Oktober 2017 (Ahad) di Dewan Sri Putra.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ghosts & Ghouls Come Alive At RTL CBS Extreme’s Halloween Weekend Special

Senarai 30 Buah Lagu Semi Final Muzik Muzik 32