in

Gaya Klasik Pelakon Terkenal ABPBH2010 Edited Version

Stail gaya klasik, jadi gambar pun nak kena edit kasi sepia, black & white dan kusam sikit baru nampak nostalgik. Betul tak?

Ini gambar yang Budiey ambil di majlis acu cuba try test baju ABP tajaan Lord’s Tailor Jumaat lalu. Tapi hari ini, jam 5 petang pula akan berlangsung Hi Tea bersama Pereka Fesyen yang menggelarkan diri mereka 5Star & Rafflesia. Hi Tea petang nanti akan berlangsung di Restoran Kampung, Hotel Genting.

Antara selebriti yang akan hadir pada petang ini ialah Dato’ Siti Nurhaliza, Ning Baizura, Ella, Dynas, Natasha Hudson, Irma Hasmie, Liyana Jasmay, Faezah Elai, Elaine Daily, Stacy, Adira, Shahir, Zizan dan ramai lagi.

Gambar mereka akan diletakkan di sini sejurus selepas event berlangsung. Tapi jangan lupa untuk follow twitter @budiey. Nak follow, taip @budiey. Seperti biasa, pada malam ini, Budiey akan buat live blogging, tweet dan berfacebooking.

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

ABPBH2010

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar & Ulasan Konsert Tirai Akademi Fantasia 9

Ubahsuai kereta dalam OverHaulin 8TV