in , ,

Ganjaran Sehingga RM10 Juta Termasuk Sebuah Honda City Atau DJI OM 4 SE

HONOR Malaysia turun padang bertanya kepada rakyat Malaysia ciri-ciri telefon pintar diingini. Anda pasti terkejut!

Tidak dinafikan telefon pintar adalah gajet penting dalam kehidupan seharian dan kita akan membuat pertimbangan apabila membelinya. Sifat semula jadi kita meronta-ronta mahukan telefon pintar terbaik dengan ciri-ciri premium dan eksklusif tanpa perlu berbelanja banyak. Dengan ini, HONOR Malaysia bersama ratu cantik dan juga pengacara Natalia Ng ‘turun padang’ menemu ramah orang awam untuk mendengar pendapat mereka apabila membeli telefon pintar baru. 

Jawapannya seperti sudah jangkakan iaitu pengecasan pantas dengan jangka hayat bateri panjang, skrin besar untuk hiburan, kualiti kamera hebat dan mampu dibeli. Jadi rakyat Malaysia, tak perlu mencari lagi kerana ada HONOR 50 Lite!

HONOR End of Year Festive Sale KV_1

Berikut 3 sebab utama memiliki telefon pintar dengan pengalaman tahap flagship pada harga yang sangat berpatutan. Anda pasti terkejut!

#1: Pengecasan Pantas HONOR 66W dengan bateri 4300mAh 

Didatangi dengan Pengecasan Pantas 66W, HONOR 50 Lite mampu mengecas sehingga 40% dalam 10 minit, anda tidak perlu bimbang kehabisan kuasa dengan bateri 4300mAh. Mengecas telefon pintar beberapa kali sehari sudah tidak diperlukan lagi! 

#2: Paparan LCD Pengiktirafan TÜV Rheinland Perlindungan Mata Tahap Perkakasan Pertama Dunia dan Bingkai Super Narrow 1.05mm

Direka dengan bingkai super narrow 1.05mm dan 94.4% nisbah skrin ke badan, HONOR 50 Lite memberi pengalaman melihat mengasyikkan menerusi Paparan FullView HONOR 6.67 inci untuk kesan visual menakjubkan, jelas serta pengalaman tiada tandingan dengan Gamut Warna Lebar DCI-P3. Pengiktirafan Cahaya Biru Rendah TÜV Rheinland untuk perlindungan mata tanpa perlu menguningkan paparan, sekaligus memberi pengalaman santai dan sinematik apabila menonton siri televisyen atau filem kegemaran. 

#3: Kamera Kuad Ultra-Clear 64MP 

Kamera HONOR 50 Lite menjadikannya berbeza daripada jenama telefon pintar yang seangkatan dengannya di pasaran. Mengetengahkan Kuad Kamera Ultra-Clear 64MP dan kamera utama apertur F/1.9 memberi hasil rakaman berkualiti premium dengan pelbagai elemen yang menangkap butiran halus, setanding dengan sediaan kamera profesional. Cuba tangkap gambar pada waktu malam dan kagum dengan hasilnya! 

Diana Deen, pelajar yang ditemubual seronok mengambil swafoto dan kagum dengan hasil gambar tersebut. Peminat gajet Jackie Chai turut kagum dengan ciri-ciri tahap flagship kamera, paparan perlindungan mata dan juga bateri tahan lama yang sepatutnya hanya ada pada telefon flagship tetapi mampu dimiliki pada harga bajet RM999 sahaja.

Sementara itu, Puan Cahaya dan Cik Valentina mahukan skrin lebih baik dengan ciri-ciri perlindungan mata kerana anak-anak mereka banyak menghabiskan masa bermain telefon pintar. Paparan LCD Perlindungan Mata tahap perkakasan yang pertama di dunia adalah penyelesaiannya kerana dapat melindungi mata anak-anak mereka.

Sememangnya terdapat banyak faktor yang perlu dipertimbangkan ketika membeli telefon pintar. Adakah anda sedang mencari telefon pintar yang memenuhi semua kehendak anda dengan ciri-ciri flagship pada harga berpatutan? HONOR 50 Lite adalah jawapannya! Saksikan Natalia Ng bertemu dengan orang awam untuk memperkenalkan HONOR 50 Lite kepada mereka menerusi video di https://fb.watch/9OEvYyhv28/. 

Jadi, cepat miliki HONOR 50 Lite sekarang dengan menyertai Jualan Pesta Hujung Tahun HONOR! Bermula sekarang hingga 2 Januari 2022, dengan pembelian HONOR 50 Lite melayakkan satu cabutan bertuah dengan ganjaran berjumlah sehingga RM10 juta termasuk sebuah Honda City atau 1 daripada 500 units DJI OM 4 SE! Lebih menarik, cabutan bertuah juga termasuk pembelian HONOR 50 atau Siri HONOR Magicbook! 

Peminat dinasihatkan untuk mengaktifkan peranti yang baru dibeli sebelum 9 Januari 2022. Dengan hanya SATU penyertaan bagi setiap unit yang dibeli, peminat digalakkan melayari
https://www.hihonor.com/my/support/luckydraw-application/ untuk menghantar penyertaan mereka, tertakluk kepada terma dan syarat. 

Jangan tunggu lagi! Belilah HONOR 50 Lite hari ini dan sertai cabutan bertuah kami! HONOR 50 Lite boleh didapati di Kedai HONOR seluruh negara, HONOR eStore, Lazada, Shopee, DiGi, Maxis, Senheng dan senQ. Untuk maklumat lanjut, kunjungi sini atau Facebook HONOR Malaysia di www.facebook.com/HONORMY .

HONOR 50 Lite Product Image

Mengenai HONOR

HONOR adalah penyedia peranti pintar terkemuka global yang ditubuhkan pada 2013. Kami komited untuk menjadi jenama teknologi ikonik global dan membolehkan kehidupan pintar melangkaui keseluruhan keadaan serta saluran, untuk semua orang. Dengan memberi tumpuan strategik terhadap inovasi, kualiti dan perkhidmatan, HONOR berdedikasi membangunkan teknologi yang memberi kuasa kepada orang ramai di seluruh dunia untuk menjangkau kemampuan penyelidikan dan pembangunan. Pada masa sama, HONOR mahu mewujudkan dunia pintar baru bagi semua orang menerusi portfolionya yang mengetengahkan pelbagai produk inovatif.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Misi Bantuan Banjir Suria di Bentong & Jerantut

Tahniah! Muhammad Shauqi Danial Berjaya Dijulang Sebagai Juara The Audition 2021