in ,

Gambar Zo In Sung Kongsi Makan Cotton Candy Dengan Peminat Setia

[dropcap]P[/dropcap]elakon Korea pujaan ramai, Zo In Sung (aka Jo In Sung) telah membuat kira-kira 500 peminatnya jadi tidak keruan apabila beliau tanpa segan silu telah berkongsi menikmati gula-gula kapas bersama seorang peminat bertuah yang dikenali sebagai Nora. Adegan romantik itu dilakukan ketika sesi bertemu-mesra yang berlangsung di pusat membeli belah, Paradigm Mall, Kelana Jaya, malam tadi.

Sebelum itu Nora bersama rakan baiknya, Luke, merupakan salah satu daripada tiga kumpulan pasangan yang menyahut cabaran melakonkan semula salah satu babak romantis menerusi drama bersiri terhangat lakonan Zo In Sung berjudul,That Winter The Wind Blows. Babak tersebut menuntut mereka berlakon sebagai pasangan kekasih dan berkongsi memakan gula-gula kapas (cotton candy). Aksi mereka kemudiannya akan diadili oleh aktor tersebut untuk memilih pasangan mana yang berjaya meniru adegannya bersama aktres Song Hye Kyo itu dengan baik, maka merekalah pemenang.

Zo In Sung kelihatan tersenyum lebar ketika melihat aksi pasangan sahabat baik itu. Ketika di babak Nora mengigit gula-gula kapas, Zo In Sung spontan mengambil alih tempat Luke, lalu beliau pun terus mengigit gula-gula kapas yang sama. Lantas suasana jadi gamat dengan jeritan peminat lain yang cemburu melihat adegan berkenaan.

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (2)

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (6)

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (1)

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (7)

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (8)

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (9)

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (4)

Onehd_Zo In Sung_Fans Meet &Amp; Greet (5)

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Zo In Sung di Temubual Bersama Media Malaysia

Fauzi Marzuki | 16

Komposer Fauzi Marzuki Ceraikan Isteri Talak Satu