Gambar Vanida Imran di Majlis Tajaan Rafflesia FFM23

Pada jam 3 petang tadi, berlangsung satu majlis pengumuman ringkas penajaan Rafflesia untuk 7 orang selebriti wanita tersohor untuk digayakan di Festival Filem Malaysia 23. Ia berlangsung di Gedung Rafflesia, Hotel Park Royal, Bukit Bintang dalam suasana ringkas tapi dihadiri oleh ramai sekali pihak media.

Budiey sempat mengambil gambar Vanidah Imran yang sememangnya bergaya dengan busana dari rekaan Rizman Ruzaini.

Vanidah Imran

Vanidah Imran

Vanidah Imran

Vanidah Imran

Vanidah Imran

Vanidah Imran

Vanidah Imran

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. 2 la mslh nyer reporter ni…org2 mcm kamu la yg melepaskan gmbr2 mcm ni..klu dh tau gmbr 2 xsopan(xsengaja ke hape ke)…jgn la siarkan….nnt org igt vee yg sje srh publish kan gmbr 2….xbaik la wat mcm 2…..

  2. ha ha… yg ni la dikatakan wartawan dedahkan artis..sengaja atau tidak (rasanya tk sengaja..angin tiup, kain yg kembang tu terselak n masa tu jugak kasut tercabut..laa..tu kaki vee ke ) tk baik tau..cuba kalo masa budiey tunduk nk amik barang yg terjatuh, masa tu suar pun koyak..nampak spender kaler grey..pastu org lain snap n letakkan kt ruangan awam cam ni…apa raser..? suka la tu..? atauuuu budiey suka skodeng yeahhhhh hu huuuuu

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Liyana Jasmay di Pelancaran Drama Ponti Anak Remaja

Transform Your Friend’s Life with Coca-Cola