in ,

Gambar Ulangtahun Pertama Sophie Paris Malaysia Meriah

[dropcap]B[/dropcap]aru-baru ini, Budiey telah pergi ke acara Ulangtahun Pertama Sophie Paris Malaysia yang diadakan di Pejabat Sophie Paris Malaysia. Wah, pejam celik pejam celik dah setahun produk fesyen antarabangsa ini bertapak di Malaysia. Tahniah buat semua yang menjayakan produk ini dan selamat ulangtahun pertama diucapkan.

Budiey rasa apabila melihat sambutan, rasanya tersangat ramai yang berjaya yang menyertai Sophie Paris dan ada lebih 30 Business Centre sophie Paris di seluruh dunia! Wow, sangat hebat. Kehebatan Sophie Paris ini terbukti sendiri dari product dan barangan yang mereka hasilkan.

Sophie

Pelbagai aktiviti diadakan sempena dengan acara parti ulangtahun Sophie Paris Malaysia seperti persembahan artis, lucky draw, goodie bag, spin & win dan macam-macam lagi lah. Tapi Budiey rasa yang paling meriah apabila duta Sophie Paris Malaysia iaitu Fara Fauzana sendiri telah hadir untuk menggamatkan majlis yang dibuat secara sederhana ini.

Paling seronok untuk kaum wanita yang datang, kat sini ada Bazaar Sales. Haaa apa lagi, shopping sakan la diorang. Shopping sampai tak ingat dunia sebab barang-barang dijual dengan potongan harga sehingga 90%. Haaa gilo kaw, jangan tak percaya ye, 90%! Sangat murah.

Salma Mentor juga turut hadir di majlis ini. Rata-rata yang hadir memang seronok dengan hiburan dan acara yang disajikan. Gempak kata mereka.

Sophie

Sophie

Sophie

Sophie

Sophie

Sophie

Antoine Durieux – Managing Director Sophie Paris Malaysia, Ibu Citra – Duta Sophie Paris International, Fafau – Duta Sophie Paris Malaysia & Bruno Hasson – Founder Of Sophie Paris

Sophie

Sophie

Sophie

Sophie

Sophie

Sophie

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

King of Watches The Magnum by Alessandro Baldieri

Album Sohaimi Mior Hassan 1 Kini Di Pasaran