in , ,

Gambar tunang Ning Baizura, Omar Sharif Christopher Layton Dalton

Gambar tunang Ning Baizura, Omar Sharif Christopher Layton Dalton (33 tahun) yang berasal dari Britain menjadi buruan peminat. Dan dibawah ini mungkin adalah foto dan gambar orang yang dicari. Gambar Omar Sharif Christopher Layton Dalton ini diambil setahun lalu oleh jurufoto terkenal, Minaq Jinggo ketika konsert INXS Live in Kuala Lumpur di Stadium Negara pada 18 Ogos 2006.

“Saya sayang dan amat menghormati keluarganya kerana mereka menerima saya dengan baik, begitu juga Ning dengan keluarga saya. Mereka sendiri terharu dan gembira apabila kami mengambil keputusan untuk bertunang,” kata pemuda kelahiran England itu.

Pertama kali bertemu Ning di satu majlis perkahwinan rakannya lebih setahun lalu, Omar Sharif dapat berasakan bahawa penyanyi itu adalah wanita dicarinya selama ini. Menurutnya, Ning seorang wanita yang baik dan begitu memahami serta sensitif terhadap perasaan dirinya. Itulah sebab utama mengapa dia mencintai Ning dan mahu menyunting Ning menjadi suri hidupnya.

Kalau Ning Baizura jumpa dan mula berkenalan dengan Omar Sharif setahun lalu, dah sah-sah gambar ini tidak betul. Hahaha! Pandai je kan buat spekulasi. Lagi pun gambar ni rasanya nampak Omar Sharif tu bukan umur 33 tahun… rasanya dalam umur 40 tahun tu ada sebab nampak lelaki ni matured, matang dan lebih berumur.

Kepada anda teruskan mencari jawapannya ya.

[tags]Ning Baizura, gambar Omar Sharif Christopher Layton Dalton, filem Diva, penyanyi popular, Ning Baizura bertunang, foto Ning Baizura dan tunang, gambar tunang Ning Baizura, foto Omar Sharif, cinta pertama, kontroversi Ning, eksklusif, Kartika, Pengarah Urusan Ning & Associates, Vernon Kedit, majlis pertunangan Ning, Ning Baizura kahwin, Shah Alam, tips kahwin cepat, cinta dan petua[/tags]

Tunang Ning

Omar Sharif

Omar Sharif Foto

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Manjalara Drama Emilda Rosmila ala Mi Gorda Bella?

Siti Nurhaliza 1 | 17

Datuk K Tidak Pukul Datuk Siti Nurhaliza: Penyebar Fitnah Bakal Disaman