in ,

Gambar Tiz Zaqyah Berseronok Dengan Kekasih Di Pulau Perhentian

[dropcap]D[/dropcap]ah lama betul Budiey tak jumpa dengan pelakon cantik molek berkulit gebus, Tiz Zaqyah ni. Rasanya, dah lama juga Budiey tak siarkan berita-berita terkini tentang Tiz Zaqyah. Jika nak cerita tentang personal life Tiz, memang boleh je sebab Tiz ada siarkan gambar-gambar romantis bersama kekasihnya kat laman sosial miliknya.

Terbaru, menerusi akaun Instagram, Tiz Zaqyah ada berkongsikan saat saat indah bersama teman lelaki yang dikenali, Daniel Haziq ketika bercuti di Pulau Perhentian baru baru ini. Okay, jangan korang syak yang bukan-bukan, hokay! Tiz bercuti bukan dengan kekasihnya je. Tapi, Tiz dan Daniel ditemani beberapa rakan mereka. Bercuti ramai-ramai barulah best, kan Tiz kan? Lain kali, kalau nak pergi bercuti tu, ajaklah Budiey sekali, boleh jadi jurugambar rasmi untuk korang berdua. I rela you!

Seperti biasa sebelum ada peminat yang melatah mahupun menghentam Tiz Zaqyah atas apa yang dikongsikannya, pelakon drama Cinta Jangan Pergi ini pernah berpesan yang ini memang dirinya dan peminat perlu terima. Ya, lagi pun, kata Tiz, benda-benda personal dalam hidupnya kalau bolehlah, jangan ada orang luar datang ganggu.

“Itu kehidupan peribadi saya, jangan kacau. Kalau boleh terima, okeylah, tapi jika sebaliknya saya tak mampu berbuat apa-apa. Saya tak nafikan, dari dulu hingga hari ini, saya mahupun kawan-kawan artis yang lain akan bersosial jika kami mempunyai kelapangan.”

Kat bawah ni ada beberapa keping gambar percutian Tiz Zaqyah di Pulau Perhentian. Have fun, uolz!

02-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

03-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

Tiz Zaqyah

Tiz Zaqyah

05-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

09-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

10-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

11-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian

12-Gambar-Tiz-Zaqyah-Kekasih-Bercuti-Ke-Pulau-Perhentian(1)

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. artis biasalah suka membuang masa bersosial dan kadang2kala terlebih dari tu. Apa kata kali ni tukar sikit cara bersantai tu dengan membuat program kebajikan seperti mengunjungi rumah2 kebajikan dan berkhidmat untuk memgembirakan mereka yang tidak bernasib baik… lebih mulia, afdal dan membawa kepada keberkatan dari Illahi.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Lisa Surihani Kini Bergelar Duta Produk Marigold Peel Fresh

Betul Ke Konsert Metallica Live In Malaysia Bernilai RM40Juta?