in ,

Gambar Tania Zara Pelakon Pembantu Dalam Drama Kekasihku Seru

Tania Zara, gadis manis berusia 28 tahun, nama baru yang masih hijau dalam bidang lakonan.

Ramai pembaca yang tak mengenali Tania, namun melihat pada profile pelakon ini, sudah pun berlakon berpuluh drama. Termasuklah, dalam Kekasihku Seru (pelakon pembantu), Front Page (NTV7), Gadis Dari Bintang (Astro), Gaia (Astro), Pria (Astro) dan banyak lagi.

Tak sampai sebulan berpayung di bawah pengurusan Aquila Emas selepas diperkenalkan seorang krew produksi dan percaya dengan kebolehan dan kredibiliti pengurusan Aquila Emas. Sempat berborak dengan Tania, katanya selalu jugak masuk budiey.com. Rupanya, Tania ni rapat juga dengan Isma Yusoof. Belajar satu kolej.

Bukan senang untuk Tania sukses dalam bidang lakonan. Terpaksa mencari paksi yang teguh untuk mengurus karier seninya, Tania mulanya mencari informasi lanjur di laman web dan bertanya dengan rakan artis yang menaungi AE.

Setakat ini, Tania begitu happy dengan dara kerja AE yang bersistematik.

Bukan setakat dapat peluang mempromosikan diri, malah Tania dapat bekerja dalam satu pasukan dan tiada niat pun untuk bersaing siapa lebih mengecap populariti.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Airis Yasmin, Nazim Othman & Tania Zara Artis Baru Aquila Emas

Gambar Fara Fauzana di Karnival Sehati Berdansa Ria