in , ,

Gambar Fara Fauzana di Karnival Sehati Berdansa Ria

Khas untuk peminat Fafau Da Sasau… dipersembahkan beberapa gambar Fara Fauzana di Karnival Sehati Berdansa Ria yang Budiey sempat ambil.

Budiey nak ucapkan selamat tahun baru 2009 kepada Fara Fauzana. Semoga tahun 2009 memberikan sinar sukses dan terus maju dalam apa jua bidang yang diceburi. Populariti dan material yang diraih oleh Fara Fauzana pada ketika ini memang ‘marvelous’. Biarpun ingin serius dalam bidang lakonan, namun dia masih menyimpan obsesi terhadap dunia penyiaran yang telah melonjakkan namanya.

Walaupun kini semakin asyik ‘main’ drama dan filem, dia tidak sanggup untuk beralih ke lain hati. Bergelar penyampai radio tetap menjadi keutamaannya.

Keletah penyampai radio Lebih Hangat Dari Biasa, Hot.fm, Fara Fauzana setiap pagi memang tidak dinafikan boleh membuat kita tersenyum seorang diri. Karakternya yang riang membolehkan orang mudah berinteraksi dengannya.

3151251201 0450Ebb98E | 4

Di sebalik keletah riang gadis manja ini, tentu ramai yang ingin tahu bagaimana Fara mengekalkan kesihatannya setiap hari walaupun terpaksa bersengkang mata seawal pukul 4.30 pagi setiap hari. Hehehe, selain Nescafe, Fafau suka minum jus buah.

Selain itu… masih ada lagi yang nak tahu situasi sebenar antara Fara Fauzana dengan Linda Onn yang dah semakin tak popular… huhu… sekarang Linda pun dah kena letak kat Sinar FM… tapi Budiey ada dengar cerita, Hot FM akan ambil Linda Onn tak lama lagi.

Kalau Linda di Hot FM… agak-agak mereka bersaing lagi tak? Banyak yang mengatakan mereka kini tidak sebulu. Komen Fara…

“Entahlah, saya pun tak tahu macam mana boleh timbul cerita kononnya saya dan Linda bergaduh…

Mungkin agaknya, isu pergaduhan itu timbul berdasarkan tentang populariti.”

– Fara Fauzana

Candid

3151251893 A99A139C57 | 5
Rambut tak bersikat
3152085170 0F722399Fa | 6

Ceria dengan peminat

3151253485 B41D8349F7 | 7

Pose buat peminat

3152086946 Bfda9B481E | 8

Korang semua best

3152088130 A28E8Bfda7 | 9

Gadis Cuci

3151256269 3D293Ca409 | 10

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Model Tarik Jeans Jiman | 29

Gambar Tania Zara Pelakon Pembantu Dalam Drama Kekasihku Seru

Mira Filzah Gold Model | 30

Pesona Nona Pertaruhkan 10 Gadis Jelita & Punya Pesona