in ,

Gambar Siti Nurhaliza di Anugerah Bintang Popular 2010

Gambar Fesyen Rekaan Siti Nurhaliza dari Rizman Ruzaini di Anugerah Bintang Popular 2010

Nah, walaupun Budiey tak sempat nak ambil gambar penyanyi nombor satu Malaysia, Dato’ Siti Nurhaliza… tapi nasib baik Rizman Ruzaini yang tolong titipkan beberapa keping gambar cun melecun semuanya. Semalam, bukan main ramai peminat Siti Nurhaliza tanya pada Budiey bila nak upload gambar Siti. Budiey tak nak jawab banyak sebab memang satu keping pun takde dalam kad memori kamera.

Untuk ABP kali ini, Dato’ Siti Nurhaliza menggunakan khidmat Rizman Ruzaini untuk digayakan semasa acara red carpet dan persembahan. Kedua-duanya berkonsepkan elegan kontemporari klasik menggunakan warna asas hitam dengan perincian kristal serta merah.

Menurut Rizman Ruzaini:

“Untuk red carpet, rekaan lebih simple menggunakan material beaded tulle dari warna hitam dan di perincikan dengan sentuhan warna merah. Untuk performance puula, rekaan lebih ‘couture’ untuk Dato’ Siti Nurhaliza Menitik beratkan perincian dari ujung rambut smpai ujung kaki, busana ini di cipta khas dan mengambil masa yg lama untuk disiapkan. Ianya sesuatu yg amat special kerana RR difahamkan persembahan Dato’ Siti Nurhaliza berinspirasikan sepanjang pengilibatan beliau dalam ABPBH. Ia merupakan sentimental value bagi Dato’ Siti Nurhalizadan juga peminatnya.”

siti nurhaliza

Siti

Siti

Siti

Siti

Siti

Semua foto harus dikreditkan kepada Rizman Ruzaini. Terima kasih blog Rizman Ruzaini.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Angah & Along Raja Lawak di ABPBH2010

Gambar Artis Lelaki di Anugerah Bintang Popular 2010