in

Gambar Angah & Along Raja Lawak di ABPBH2010

Gambar Angah & Along Raja Lawak di ABPBH2010. Diorang ni, masa berjalan di red carpet pun sempat lagi buat lawak. Angah kata, baju yang dipakai tu, dia buat sendiri. Maksudnya lebih kurang diorang ni beli sendiri la sebab takde penaja. Apa-apa pun, Angah nampak macam pelakon filem hindustan sementara Along macam pelakon Hollywood.

Angah Raja Lawak

Angah Raja Lawak

Angah Raja Lawak

Angah Raja Lawak

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Faralyna & Hairul Azreen di ABPBH2010

Gambar Siti Nurhaliza di Anugerah Bintang Popular 2010