in

Gambar Siti Nurhaliza @ Anugerah Industri Muzik 1998

Ini pula gambar ketika Dato’ Siti Nurhaliza hadir di Anugerah Industri Muzik yang diadakan pada tahun 1998. Warna kuning mulus krim menjadi pilihan. Sekali pandang pun, macam ada yang tak kena dengan pakaian ni… apa-apa pun wajah diva nombor satu ini tampak manis berseri.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Biasalah.. ni semua mana nak mengaku…
    bila di tanya nanti jawabnyer… angkat wudhuk lah berbanyak kan selawat lah.. dan mcm2 lagi..
    yg pelik tu ada bila tanya muka makin cerah apa rahsia.. jawapan di beri angkat wudhuk.. Kalo ada depan aku senang aje aku jawab.. yg negro, baduwi Islam pun angkat wudhuk tak putih2 pun kulit dorang…

  2. Terutama sekali Umi Aida.. mula2 muka dia pun kemek..*ni yg nyata bukan hina ciptaan yg Maha Kuasa *
    lah ni pipi dah bertelur.. structure muka pun dah nampak sharp.

    Dulu dia dgn Liena Hangat dagu tak nampak ketara sgt.
    Lah ni… Dagu dah mcm dagu Fir’aun !

  3. haluuuu….pe kabo..Atuk,Tabuan,HNYB..mama cntik..??hope korang sume sht ye…lame tak havoc kat sini..rindu kat korang sume… 🙂
    Tabuan…biasa la..artis kan..jwpan msti la same .. tak gitu…

  4. June >>> Apa nak buat June… itu lah sample yg terbaik yg boleh dijadikan contoh ….
    Pakal Fir’aun dah lama terkubur.. kalo dia ada pasti akan kata,
    Hai Tabuan… aku punya dagu jugak mu jadikan sample …..?
    Wekekekekeke !

    Ummie Cute >>> Ku kabo baik alhamdulillah.. syukurillah!
    Mu pulak apa kabo ? Lama tak nampak.. mana hilang ? gi bertapa ke ?
    hehe!
    Atuk pun lama tak nampak… mungkin gi survey2 kereta BMW untuk nenek kot… hehehe!

    🙂

  5. huahahaha…Tabuan-Fir’aun kalo ade lg pakai mu kene saman court dalam…hehehehehe… ha..ah..g bertapa kat spital…amboi Atuk..hadiah mewah ye untk nenek..classss….untung nenek dpt Atuk ye..hehehe.. jeles cheq 🙂

  6. …. setuju betul ngan “Tabuan kata”…. ct tentu lah macam kebykan artis2 @ kaum hawa lain di Dunia nie… mesti dia pakai tu & ini… semulajadi… semulajadi jugak.. tapi pasti ada taruk benda lain jugak… kan… “yg negro, baduwi Islam pun angkat wudhuk tak putih2 pun kulit dorang…”…hahaha

  7. YG KORANG CEMBURU SGT KAT CT,PSL PER.DAH DIA MMG CNTK.X NAMPAK PUN DIA WAT APER2 KAT MUKA DIA.2 SEMUA SEMULAJADI.PIPI,DAGU N HIDUNG DIA BERUBAH PSL DIA WAT URUTAN KAT MUKA.CARA DIA SAPU MUKA DIA IKUT CARA LAH….ENGONG…YG PSLNEGRO 2,DIA ORG 2 HITAM LEGAM.NAK BERUBAH JD PUTIH CAM CT,MUSTAHILLAH.MELAINKAN KALO DIA WAT PEMBEDAHAN KULIT.PKIRLAH WEI…..NAK BANDINGKAN KEADAAN CT NGAN NEGRO.X BERBALOI LANSUNG….CT MMG PUTIH.KALAU TIAP2 HARI DIA WAT FACIAL MUKA,JD PUTIHLAH…..X KENA PNS PULAK 2…APAPUN.KAK CT MMG BEST

  8. Tahi lalat bawah tepi bibir dia dah tercicir pat tengah jalan !
    Ataupun mungkin dah kehabisan celak hitam…

    Tak tahu ke… tu kan dulu dia punya pelaris…

    Kenapa takde satu wartawan pun bertanya soalan cepu mas
    *mana ilang tu tahi lalat * pada dia eh ?

  9. A’kum…… since aku baru jer nak join kan.Aku tak puas atilah korang asyik nak ckp sal ct nie……………… wlaupun aku tak minat sangat ngan dier nie tp aku tpaksalah akui yg dier ni cantik….. u all penh dgr psl effect make up ker……….. artiskn bnyak duit mstilah guna makeup yg the bez untk mndtgkan effect yg menarikkn…………

  10. Bila aku baca komen Si Tabuan ni, nak tergelak pun ada..aku rasa la..memang dia ada ubah muka dia , walau tak banyak pun, mungkin sikit-sikit tu ada, yg selalu kita dengar artis buat cucuk-cucuk tu..mesti ada punya…

  11. apsal la ader orang tak bukak mata ek….apsal la sakit hati sangat kat Dato SITI ni…… hidung dia nmpak mancung pasal teknik shading la….. yang perempuan2 kalo tak tau, nmpak sangat tak penah pakai mekap.. takpun, tak reti pun mekap… hehehe…. kalau korang susah sangat nak percaya, cube cari gmbar terbaru dier yang maser arwah ayah dier meninggal tu? sah2la muker Dato Siti yg ori , tnpa mekap lagi tuh! maser tuh hidung dier sebijik mcm gmbar tahun 98 nih tau! tp naper la agaknye ader yg sakit ati sangat kat dier, aku tak paham btol la segelintir rakyat M’sia ni….. yang pasal kulit tuh, dier mmg dari dulu mmg dah putih melepak la… gmbar dari zaman skolah menengah pun mmg dah melepak putihnyer… hish…. mmg payah kalau nak explain kat pendengki…

  12. APALOAH CIK MANJER NI SITI DULU MANE ADE PUTIH MELEPAK …TIME DULU 2 GAMBAR DLAM MAJALAH DAN SURAT KABAR MEMANG LA NAMPAK PUTIH LIGHTING,,,CUBA TENGOK GAMBAR DIA BIASA KULIT PUN SAWO MATANG JER ….TANG HIDUNG GI LA TENGOK BETUL2 ..TEKNIK SHADING APE …RAMAI DAH TAU SITI CUCUK SANA SINI ..PIPI..DAGU HIDUNG TAK PERCAYA TANYALAH ORANG YANG PERNAH JADI PENARI DIA MASA DIA BARU2 DULU ..JGNLAH KERANA TAKSUB KAT DIA NAQK MENAPIKAN …GILAH TANYA DOKTOR YANG CUCUK2 …DIORANG PUN TAU ..TAK PERCAYA PEGILAH TENGOK ORANG YANG PERNAH AMBIK GAMBAR NGAN DIA MASA TIME DIA BIASA2 JE DULU

  13. kpd yg cakap time ni ct ta penah pakai jarang,lengan pendek ternyata ketanyaan anda salah sebab masa dia mula2 jd artis,dia mmg pakai bju jarang,kain tebelah sampai ke lutut dan apa2 lg…tp allah sayangkan dia,dia brubah apabila mendapat fenomena peminat yang menggilai nya dan berpegang prinsip untuk tidak tampil seksi n bergambar dengan lelaki…dengan kenyataan itu…siti sekarang semakin kukuh di persada seni tanah air dan tidak mampu digugat oleh sesiapa…bukan macam sesetengah artis baru,baru popular,dh nk tunjuk belang n lurah longkangnya..

  14. masa ni siti shading.. nampak kaler coklat kat tepi hidung tu… tapi tetap kembang dari skarang ye. apsal skarang kecik semacam je.

    kulit putih? alahai… putih muka/leher.. tapi tangan hitam… ish malu la.. kecantikan bukan hanya pada muka saja cik siti. kalau nak buh bedak ke, krim pemutih ke, suntikan apa ke, jangan lupa kata tangan skali yerrrr

  15. adoi.. msalah kulit n muke pon jd msalah.. ello korg.. siti tu dulu atlet skola, byk bjemur.. lpas abes skola, die trus jd artis, mmg la nmpak itam.. ko tgk la mak die kulit cmne, kn putih gebu gak.. da tu skg ni siti asek duk dlm aircond jek, x byk bjemur, msti la cpat brubah blik kulit die, n of coz la die pkai pape kt muke, da pompuan kn, laki2 skg pon wat facial.. yg negro2 tu smulajadi itam, bkn sunburn.. pe la.. logik ler..

    yg tang, idung la, dagu la.. tu kn teknik make up.. cube korg tgk skrg, sape je artis yg x idung mancung.. siti sarah pon idung da naik tau, sbb pe? teknik make up namenye.. nk tau sgt sape yg ske cucuk, tu tgk anita sarawak, umie aida, rosnah mat aris, ifa raziah.. dorg mmg sgt nmpak perubahan.. leh beza kn la make up ngn cucuk2 ni.. ishh.. fitnah je tau..

  16. mana tau org fitnah? kot2 mmg betul org tu xfitnah cuma mungkin ngumpat jerla tp blog ni open apa…
    alah, informer situ sana sinun, xpelik pun org leh tau, org dekat2 ngan dia jugak citer…
    aku rasa yg menyampah lebih ramai dari yg jeles sbb dulu ramai jer suka dia, dulu lagi meletop dari skang. bg yg kata siti masih meletop tu peminat dia jer… aura tu mmg ada tp kalo free la, tp free pon org xbrape dah. aku tgk mak adik aku skang kalo siti klua tv xbersungguh pun tgk, diorang tak mengutuk cuma channel lain lagik menarik hati diorang. kalo dulu, asal ada muka siti jer semua mengadap termasuk aku. itu dulu

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Australia Network 24 jam di Saluran Astro 521

Dokumentari Alexander Bukan Zulkarnain di Astro Oasis