in

Gambar Selebriti di Sidang Media Shout! Awards

Pada 10 Ogos 2010 lalu, 8TV selaku penganjur anugerah paling hip di Malaysia, SHOUT AWARDS telah mengadakan sidang media pertama yang mengumumkan tarikh berlangsungnya serta senarai pencalonan anugerah Shout!. Tidak ketinggalan, 8TV mengumumkan penaja baru Shout Awards iaitu Xpac Celcom.

Turut hadir ialah artis yang telah berjaya memenangi anugerah di Shout Awards 2009 dan artis yang bakal buat persembahan di anugerah ini.

SHOUT AWARDS

Qie Blogger Boy selaku hos bertopi. Gaya yang santai~

Tilu

Tilu hadir dengan 3 orang ahli termasuk Mat Trumpet.

Dior

Dior

SHOUT AWARDS

Artis baru di bawah pengurusan Dior

IZ OIAM

IZ OIAM

Senoritas

Senoritas

IZ OIAM

Prem

Prema Yim

Misz Nina

Misz Nina

IZ & Nabil

Nabil dan IZ OIAM

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. cuba korng sume tgk pix miss nina,pd pndagan i lh kalo x silap dia x wearing bra..sbb nmpk jelas sgt..ermmm ko rsa?
    nex time be careffull ya..
    selamat bpose..bkn nk tmbah dosa cuma nk bg nasihat je huhu.. 🙂

  2. Lawak tengok pesen rambut Iz OIAM ngan Nabil….
    Rambut Iz macam cacing bergumpal atas kepala, rambut Nabil macam mop pulak! Hehehe…jgn mara aa…….
    🙂

  3. halo miss tasha…bkn yg lipatan tu bwh lipatan tang dada tu cuba perati tol2..kalo takat lipatan tu nenek i pon nmpk..
    kalo u ni ppuan mayb u tw r kn..
    kalo rabun p jumpe doc..
    xnmpk ape i tulis tu kita bkn nk tmbah dosa..tp cuma nk bg tw je..kita pon bkn r perfect sgt kn..
    artis ni kn public figure so ape dia pakai kita stakat peminat msti bleh tegur2 kn..nk lbh2 tegur tu xde r..
    biasa r kalo di tnye pd sume artis pon dorng akn ckp lipntan r ape r..tp jenis kain mcm tu dia snsitif kalo xwearing bj dlm..mmg nmpk r jwp nye..kn r lipntan ada bonjol kn..pikir logik r..
    kalo tu lipatan its ok..if blt not wearing nek time b carefull r..byk mata melihat n mgkomen..

  4. DORA, confirm tu lipatan baju. aku yg rabun (dan juga sorang pompuan) pun boleh nmpk la. jelas sgt lipatan baju dier. yg ko pg cari2 benda cmtu pehal? sblm ak baca komen ko ak xprsn pun benda tu. org2 mcm ko slalu kata mmg tugas ko nk kena tegur la, mcm ni la, mcm tu la…. tp klu ko btol2 nk tegur, ko pg la emel miznina tu dkt fb dier ke, twitter ke…artis skg ni mmg senang nk contact. jgn la pg bagi komen kt sini yg confirm artis tu xkan nmpk. di sebaliknya ko saja mengalih perhatian org2 lain dkt sini kepada dada cik nina tu. benda yg ko sorang je perasan dah jadi bahan diskusi. hai…..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Adi Mentor Jadi Artis Rakaman Monkey Bone

SHOUT! AWARDS 2010 Anugerah Hip Kategori Baru