in ,

Gambar Selebriti di Sidang Media Anugerah Skrin 2010 Part 2

Pada jam 4 petang tadi, Budiey.com dijemput untuk hadir di Sidang Media Anugerah Skrin 2010 yang diadakan di Hotel Empire, Empire Subang, Jalan SS 16/1 Subang Jaya, Selangor. Memang first time Budiey memijakkan kaki di hotel ini. Padahal selalu je lalu lalang dan hanya dapat bangunan ni dari jauh. Teringat yang butik Dynaz Mokhtar juga ada kat sini.

Sidang media bermula agak lewat kerana menunggu selebriti dan tetamu yang hadir. Maklumlah, tempat ni memang susah juga nak cari. Ada jugak yang tersesat tadi.

Untuk info pembaca, Anugerah Skrin 2010 akan diadakan pada 24 Disember 2010, Jumaat, bersiaran secara langsung di TV3 pada jam 9 malam dari PWTC. ASK2010 akan dihoskan oleh Awal Ashaari dan Vanida Imran.

Anugerah Skrin 2010 ditaja dan diserikan oleh Pantene yang akan memperkenalkan 14 gadis Pantene. Di sidang media ini juga diumumkan juga kesemua drama dan filem serta penerbitan dalaman. Sebanyak 10 kategori untuk kategori drama, 7 kategori untuk filem dan 6 untuk kategori penerbitan dalaman. Tidak dilupakan juga nanti akan ada Anugerah Khas Juri. Kesemuanya akan ada 24 anugerah yang akan disampaikan kepada pemenang pada malam tersebut.

Budiey nampak ramai juga selebriti yang hadir. Nak senang, jom kita tengok siapa yang hadir.

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Lisa Surihani

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Ahmad Idham

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Sidang media Anugerah Skrin 2010

Sidang media Anugerah Skrin 2010

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Penjelajahan Homesray dalam Program Keliling Kampung

Sekitar Showcase Idola Kecil 3 di Shah Alam