Menu

Sensasi Selebriti

Portal Berita Hiburan, Trending & Viral, Acara, Travel, Gaya Hidup & Tech Gadget Terkini

in

Gambar Seksi Nita Hamzah di Party EH! 20 Yang Anggun 2010

Wow! Melatop kebaboom! Itu kata Budiey masa berjumpa dengan penyanyi Nita Hamzah semasa Party EH! 20 Yang Anggun 2010 yang lalu. Bagi Nita pula, dia tak kisah orang nak cakap apa. Malah senyumnya bertambah meleret.

Dress ketat dan singkat ini bertambah seksi apabila pereka bijak mengeksploitasi warna fabrik yang digunakan. Material dengna warna yang seakan warna kulit pastinya membuatkan orang nampak Nita seperti tak berbaju. Tapi tetap la meletop! Oh ya tak ya, tengok la siapa pereka dress ni. Amir Luqman! Sememangnya, ramai yang dah tahu pereka yang berbakat besar ni memang mahu mencari kelainan dari segi rekaannya.

Penampilan berani Nita Hamzah di party ini mengingatkan Budiey dengan penampilan Siti Elizad Sharifudin yang tampil dengan pakaian paling seksi pada malam Parti 20 Yang Anggun 2007 yang diadakan di Ruums pada 24 November 2007. Ia mendapat kecaman dan kutukan dari pembaca blog ini satu ketika dulu.

Namun, mungkin ramai yang sudah tahu gaya dan cara Nita berpakaian selama ini. Nita taklah sedahsyat itu. Apa-apa pun, dari pemerhatian Budiey, penampilan Nita adalah yang paling seksi dan berani di malam party itu. Selebriti lain yang hadir tu tak berapa nak seksi sangat. So, pemenang untuk pakaian paling seksi di 20! Yang Anggun jatuh kepada Nita Hamzah.

Nita bersama pelakon Karak dan model serta pereka Amir Luqman

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Exit mobile version