in

Gambar Seksi Nita Hamzah di Party EH! 20 Yang Anggun 2010

Wow! Melatop kebaboom! Itu kata Budiey masa berjumpa dengan penyanyi Nita Hamzah semasa Party EH! 20 Yang Anggun 2010 yang lalu. Bagi Nita pula, dia tak kisah orang nak cakap apa. Malah senyumnya bertambah meleret.

Dress ketat dan singkat ini bertambah seksi apabila pereka bijak mengeksploitasi warna fabrik yang digunakan. Material dengna warna yang seakan warna kulit pastinya membuatkan orang nampak Nita seperti tak berbaju. Tapi tetap la meletop! Oh ya tak ya, tengok la siapa pereka dress ni. Amir Luqman! Sememangnya, ramai yang dah tahu pereka yang berbakat besar ni memang mahu mencari kelainan dari segi rekaannya.

Penampilan berani Nita Hamzah di party ini mengingatkan Budiey dengan penampilan Siti Elizad Sharifudin yang tampil dengan pakaian paling seksi pada malam Parti 20 Yang Anggun 2007 yang diadakan di Ruums pada 24 November 2007. Ia mendapat kecaman dan kutukan dari pembaca blog ini satu ketika dulu.

Namun, mungkin ramai yang sudah tahu gaya dan cara Nita berpakaian selama ini. Nita taklah sedahsyat itu. Apa-apa pun, dari pemerhatian Budiey, penampilan Nita adalah yang paling seksi dan berani di malam party itu. Selebriti lain yang hadir tu tak berapa nak seksi sangat. So, pemenang untuk pakaian paling seksi di 20! Yang Anggun jatuh kepada Nita Hamzah.

Nita Hamzah

Nita Hamzah

Nita Hamzah

Nita Hamzah

Nita Hamzah

Nita bersama pelakon Karak dan model serta pereka Amir Luqman

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. kenapala pakai macam ni ek?! kalau badan tu cantik x pe gak, ni lutut dan ketiak pun berkarat…maybe bg sesetgh org cantik kot but for me….kalau tutup sikit lebih sopan rasanya…

  2. kalau mcm ni baek x payah pakai bju. mgkin sstgh org perlu review balik knapa Allah suruh kite berpakaian. 🙂

  3. subhanallah..klu pakai pakaian yg sopan kan bagus..jgn terikut2 pakaian org kafir(barat)..igt balasan yg akan di terima pada akhirat nnt…yg buat pon kena,yg pakai pon kena dan yg tengok penuh nafsu pon kena..fikir2 kan la..

  4. Dengarlah hai sobat
    Saat kau maksiat
    Dan kau bayangkan ajal mendekat
    Apa kan kau buat
    Kau takkan selamat
    Pasti dirimu habis dan tamat

    Bukan ku sok taat
    Sebelum terlambat
    Ayo sama-sama kita taubat
    Dunia sesaat
    Awas kau tersesat
    Ingatlah masih ada akhirat

    Astafighrullahal’adzim

    Ingat mati, ingat sakit
    Ingatlah saat kau sulit
    Ingat ingat hidup cuma satu kali

    Berapa dosa kau buat
    Berapa kali maksiat
    Ingat ingat sobat ingatlah akhirat

    Cepat ucap astafighrullahal’adzim

    Pandanglah ke sana
    Lihat yang di sana
    Mereka yang terbaring di tanah
    Bukankah mereka
    Pernah hidup juga
    Kita pun kan menyusul mereka

    Astafighrullahal’adzim

    Cepat ucap astafighrullahal’adzim

    Repeat Reff

    Cepat ucap astafighrullahal’adzim
    Cepat ucap astafighrullahal’adzim

  5. muke nita ngan designer hujung tu lebih kurang jek….. malu la sikit pakai mcm tu… patutnye tunjuk contoh kat org kafir…

  6. soklan utk uolz:korg rse la kan,artis2 yg kemaruk ni bce xbolg ni?…ke bce tp wat bodoh jer…(sbb dorg mmg bdoh pn)…hahaha….

    aku cukup heran,artis mesti pakai mcm ni ke?…

    designer pn tlg la cuci skit kepala hotak korg dr wat baju(klu bleh pgl bju la) mcm ni…kedai kain melambak kt KL ni…jakel offer nye sepjg thn…kain nye sume cntk2….wah..promot…

  7. nie nita yg dgn zaid dulu tu ke?…masa kecik mak dia bedungkan dah besar org lain bedungkan tp x sempurna la pulak…heheheheh. Ya Allah nita …malu la sikit kat tuhan mu itu.

  8. Pakaian seksi tapi seksa mata aku nengoknya!
    Inilah yg dinamakan berpakaian tapi bertelanjang!
    Dunia dah hampir kiamat….bertaubatla wei….nampak macam desrepado jek sejak clash dgn Zahid aritu!

  9. seksi ? best sangat ke dpt title seksi ni? buat malu je pakai baju mcm ni.kalau cantik xpe jugak..ni ketiak hitam,kepala lutut pun hitam..mcm ni pun nak tayang jugak..renung2 kan lah,dan selamat beramal….

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Drama Hani Lakonan Ryzal, Siti Fathiyah, Rozita Che Wan

Gambar Yana Samsudin Berkemban Dalam Aku Masih Dara