in , ,

Gosip Gambar Seksi Naufara Pakai Bikini Viral, Ke Mana Dia Menghilang?

Budiey menerima gambar selebriti yang seksi pakai bikini ini dari seorang pembaca. Khabarnya, gambar ini dah tersebar di internet dan forum mengatakan tuan sebenar dalam gambar ini ialah seorang penyanyi yang dah lama tak muncul.

Tengok betul-betul, adakah ini gambar seorang penyanyi yang berasal dari Sabah, Naufara, ianya masih belum pasti. Tapi mengikut pengirim, ini adalah gambar Naufara. Mmm… sangat seksi dan seronok berjemur di sebuah pulau.

Jika mengimbas kembali zaman kegemilangan Naufara atau lebih selesa dipanggil Fara, sekitar tahun 2003 gadis ini pernah mengeluarkan sebuah album yang menggunakan namanya sendiri, Naufara Yassin. Kemudian, rezekinya semakin memuncak apabila namanya tercalon dalam kategori Artis Baru Terbaik untuk Anugerah Industri Muzik (AIM 2004).

4209286757 962A9Aba57 O | 3

Naufara ni kakak kepada Pija Mentor. Lama tak dengar cerita pasal kedua selebriti ini. Kelibat Pija dan Naufara kemudian terus hilang. Bermula dari hari ‘kelesapan’ mereka, mulalah spekulasi demi spekulasi ‘bertandang’ di dada akhbar.

Budiey rasa ini bukan gambar Naufara kerana wajahnya seakan sama tapi mata perempuan gambar ni agak sepet.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

New Season NCIS @ 8TV

Gossip: Perihal Artis Jenis Suam-Suam Kuku