in

Gambar Sekitar Party Ulangtahun Budiey.com ke-4: Part 1

Setiap tahun, pastinya bulan Januari adalah bulan yang sangat sibuk bagi Budiey sebab setiap tahun pastinya, Budiey akan mengadakan Party Budiey.com. Nak tak nak, Budiey perlu menyibukkan diri dan berhempas pulas untuk memastikan segala perancangan berjalan dengan lancar.

Kalau nak tahu, perancangan party budiey kali ini dirancang sekitar 3 bulan yang lalu. Ini kerana Budiey rasa, perlu mengambil masa yang agak lama dari segi memohon penajaan dari syarikat-syarikat dan produksi untuk hadiah dan goodies kepada pembaca.

Pada hari Jumaat lalu, jadual budiey sangat ketat untuk melakukan persiapan akhir. Memandangkan parti kali ini lebih besar kapasiti jumlah pembaca, Budiey terpaksa buat kerja 2 kali ganda. Bayangkan kali ini jumlah pembaca yang ingin join meningkat 2 kali ganda. Ikut pada senarai, sebanyak 200 orang yang akan hadir termasuklah tetamu dan selebriti.

Seperti tahun lepas juga, hari last persiapan ni lah Budiey kena angkut semua goodies yang diserahkan last minute dari penaja. Masa ini jugalah Budiey akan memasukkan semua goodies ke dalam goodie bag tajaan Sungei Wang Plaza. Terima kasih Sungei Wang Plaza yang menyediakan goodie bag yang ada poket.

Okaylah, kami tiba pada jam 10 pagi di Cathay Cineleisure. Alhamdulilah, segala persiapan berjalan dengan lancar. Lokasi kali ni pun sangat selesa dan sangat luas berbanding dengan party budiey.com ke-3 tahun lepas. Korang yang hadir di kedua-dua party pasti akan merasai perbezaannya.

Ini dia gambar semasa pendaftaran.

Ini Dia Pembaca Pertama... @Azlandaniel08

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Julia dari Suria FM tiba paling awal. Bagus betul Julia ni.

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1
Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Party Ulangtahun Budiey.com Ke-4: Part 1

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Cinta Lima Bintang Lakonan Irma Hasmie & Ako Mustafa

Gambar Dynaz Mokhtar & AG Hot FM di Red Carpet AJL25