in , ,

Cantik Menawan! Himpunan Gambar Scha Alyahya di Sidang Media ABPBH2010

Gambar Scha Alyahya di Sidang Media ABPBH2010. Cun, comel & lawa! Scha menggayakan rekaan fesyen elegan dari pereka Rizman Ruzaini.

Luar dari tajuk, Budiey nak war-warkan tentang satu event yang dianjurkan oleh Wall’s Cornetto. Sebanyak 100 ribu Cornetto Give Away akan diberikan kepada anda pada hari Sabtu, 26hb Feb. 2011 @ Sg. Wang Plaza dalam kempen terbaru Lafazkannya dengan stail Cornetto.

‘Lafazkannya dengan stail Cornetto’, kempen terbaru Wall’s Cornetto yang baru dilancarkan bertujuan memberi semangat kepada orang ramai untuk meluahkan perasaan serta personaliti mereka dengan unik dan menarik.

Untuk meraikan kempen baru dengan bergaya, Wall’s Cornetto akan berkongsi kasih bersama semua peminat Wall’s Cornetto dengan memberikan 100,000 ais krim Cornetto secara percuma di enam buah bandar di seluruh negara secara serentak dari Sungai Wang, Kuala Lumpur, Plaza Alam Central, Shah Alam, Sutera Mall dan City Square, Johor Bahru, hingga ke Queensbay Mall dan Gurney Plaza, Pulau Pinang pada Sabtu ini, 26 Februari 2011 pada jam 12.00 t’hari!

Temui artis pujaan anda di Sg. Wang pada jam 12 t’hari! Siapa? Nantikan kemunculannya pada jam 12 t’hari, Sabtu 26 Feb. 2011 hanya di Sg. Wang. Satu aturcara yang dijamin akan memukau anda.

Scha Alyahya
Scha Alyahya
Scha Alyahya
Scha Alyahya
Scha Alyahya
Scha Alyahya
Scha Alyahya
Scha Alyahya

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Selebriti di Pengumuman Hos Penyampai & Persembahan Artis ABP 2010

Raja Azura, Shiera & Zizan Raja Lawak Hos ABPBH2010