in

Gambar Saida di Majlis Memperkenalkan Artis Baru SNP

Budiey dapat tahu, Saida baru sahaja selesai menjalani pengambaran untuk video klip single terbarunya, Sedalamnya Cinta. Selain itu, Saida tengah sibuk dengan program Marhaban Astro.

Merahnya Mak Ngah…

Membawa lagu Sedalamnya Cinta

Hot mama!

Untuk gambar lain, sila ke: http://budifoto.blogspot.com

BIODATA SAIDA

Nama: Siti Norsaida Binti Tarudin

Nama pentas: Saida

Umur: 32 tahun

Tarikh Lahir: 13 Disember 1976

Tempat Lahir: Kuala Lipis

Bil.Adik Beradik: 7 orang, anak ke 6

Status: Berkahwin

Hobi: Bersukan, Menyanyi dan mendengar muzik

Pengalaman Dalam Seni:
Menyanyi sejak di bangku sekolah, menjayakan pelbagai acara kebudayaan di Kuala Lipis, Pahang dan menyertai Akademi Fantasia 6.

Syarikat rakaman: Siti Nurhaliza Productions (M) Sdn.Bhd.

Single Pertama: Sedalamnya Cinta

Alamat Surat Menyurat: SNP (M) Sdn.Bhd., 35-1, Jalan Menara Gading 1, Taman Connaught, 56000 Cheras, Kuala Lumpur.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Obe obe…vietnam whore?? i think kain dorg lagi tak ckp…
    ur pathetic lol…
    Atleast rg kutuk dia lagu dia yg makin popular…Gud Luck Saida!!!

  2. apallaaaa budiey.. nampak sangat artikel tak study bebetul ===>Bil.Adik Beradik: 7 orang, anak ke 6, siti nak letak mana?? saerah lagik???

  3. budiey: a’ah la budiey.. x silap i, saida ade lagi dua org adik laki.. ishk2.. musykil2..

    saida: alamak! merahnye bju dan gincu hot mama kite nie.. nnt org kate u
    mkn drh org.. huhuhu

  4. lumayan sgt ke pndptn jual suara ni smpi ank brnak jd pnjual suara..atau nak glmor smata2…kcian ar anak branak jd tukang jual suara.tp xpe la..ank brnak 3 org ni bknnya ada pljaran pn sb 2 smua nk jd pnjual suara.yg pntg blh n dpt mkn..

  5. lagu sedalamnya cinta best la…
    saida boleh jd mcm adik die klu die berusaha lebih sikit…
    sbb peminat die pun nak ramai skang ni…
    love Saida
    ok lah tuh!!
    btw nak biodata saida k….

  6. Ramainya yg peka psl adik bradik ni ek ..
    Budiey tu penat sgt le tu smpai trsalah taip info… TQ 2 d others yg sudi mmprbaiki ksilapn B ni ..

  7. I Love U tomok,dafi,akim,aril,aliff aziz,mila,ika,anum,agnes monica, and raja farah. Om puteh= Taylor swift,Miley cyrus,Katy Perry,Britney Spears and Lady Gaga.

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Video Promo Drama Niyang Rapik Liyana Jasmay

Sinopsis Drama Wulan Lakonan Dhini Aminarti dan Giovani L Tobing