in , ,

Gambar Ruhainies Pakai Baju Seksi Nampak Lurah Undang Perhatian Netizen

Perkongsiaan foto yang dimuat naik oleh pelakon, Ruhainies baru-baru ini telah mendatangkan rasa kurang senang daripada kalangan netizen.

Dapat dilihat, Ruhainies tampil dengan pakaian seksi hingga menampak lurah dadanya dengan luas ketika hadir di sebuah acara di ibu kota.

Biarpun kelihatan elegan memakai blazer hitam dipadankan pula dengan tali pinggang jenama terkenal, Christian Dior, rata-rata netizen merasakan dada pelakon tersebut terlalu menonjol.

Ruhainies Pakai Baju Seksi Nampak Lurah Undang Perhatian Netizen

Namun bagaimanapun, Ruhainies dilihat kurang selesa dengan penampilan tersebut kerana kelihatan dirinya sering menutup di bahagian dada bergambar ataupun mengambil video.

Rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut dengan penampilan Ruhainies kerana sebelum ini dia dikenali sebagai pelakon yang sering berpakaian sopan.

Ruhainies Pakai Baju Seksi Nampak Lurah Undang Perhatian Netizen

Dalam pada itu, ramai juga yang perasan pelakon tersebut tidak selesa berpakaian seperti itu dan berharap ia tidak jadi lagi di masa akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ND LALA

Kongsi Foto Lengkap Sekeluarga, Kapsyen Anak ND Lala Sentuh Hati Netizen

Eskayvie

Sertai World Islamic Entrepreneur Summit, Eskayvie Terbang Tinggi