in

Gambar Rozita Che Wan di Karpet Merah Anugerah Skrin 2009

Kira ramai juga selebriti hadir dengan lengkap memakai pakaian yang menepati tema Arabian Nights di ASK 2009 semalam. Itulah salah satu kemeriahan yang Budiey dapat rasai, selebriti sanggup mengupah dan mencari penaja juga pereka fesyen semata-mata untuk melaram. Bagi selebriti, inilah masanya. Bila lagi kan?

Dan masa seorang selebriti yang sorang ni melalui red carpet, ramai fotografer tak kenal sebab dia tutup bahagian mulut dan hidung dengan kain… ala gipsi, dan yang uniknya, pakai skirt pendek paras lutut. Kira antara paling menyerlah sebab pemilihan warna emas kekuningan.

4159826774 0D2787D766 O | 4

Yelah, kan tema Arabian… kenalah tutup, bukan nak tutup macam topeng nak elak H1N1 ye. 

Kira ni perempuan misteri la konon ek?

4159826948 5B7Fffcff3 O | 5

Ini tutup sebab konsep pakaian macam tu… tapi biasa hijabkan tutup habis sampai kat bawah, tapi pakaian ni unik sikit… nah, terbelah di bahagian lutut hingga ke bawah!

Agak-agak siapa ni… huhu, tengok pada mata pun dah tahu… dia adalah Rozita Che Wan! Korang tengok bahagian dada dan mata pun dah tahu kan?

Ramai fotografer paksa Rozita buka penutup hidung dan mulur tu… takut nanti pembaca tak kenal dan tak cam siapa dia.

Akhirnya, Rozita mengalah lalu membuka penutup tu… haaa… barulah cun! Tengok mata galak Rozita… pergh! Biru dan kelabu seh!

Masa Rozita Che Wan naik pentas untuk menyampaikan anugerah, Afdlin Shauki sempat mengusik jurukamera yang asyik mengambil gambar Rozita dan secara spontan sengaja menarik seluarnya ke paras lutut. Huhu, Afdlin Shauki pun nak seksi macam Rozita gak.

4159069943 27323Eb547 O | 6

4159070577 1C6824D6C5 O | 7

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Hans Isac di Red Carpet Anugerah Skrin 2009

Gambar Seksi Sharifah Amani di Anugerah Skrin 2009