in ,

Gambar Roslan Shah Berkepala Botak di Karpet Merah AIM19

Budiey masih lagi sibuk mengedit gambar-gambar yang diambil di Anugerah Industri Muzik ke-19. Banyak juga gambar yang diambil. Lebih seribu keping. Tapi takkan nak letak kat sini semuanya. Budiey pilih-pilih jugak la ya.

Kali ini, Budiey nak letak gambar-gambar fesyen yang agak unik dan pelik sikit di AIM19.

[dropcap]S[/dropcap]elepas pulang dari Cape Town, Afrika Selatan untuk rakaman Fear Factor Selebriti Malaysia, pengacara dan selebriti Roslan Shah telah mengubah penampilannya dengan membotakkan kepala. Eh, ramai pulak yang botakkan kepala kebelakangan ini. Minggu lepas Tonok tampil dengan kepala botak, sekarang bertambah seorang lagi… Roslan Shah.

Lihat pada gaya fesyen yang dipakai Roslan Shah ni, korang rasa okay ke tak? Perhatikan kepada perincian dan manik tu, hitam dan putih. Tapi maniknya besar tu. Perhatikan juga pada potongan untuk hujung lengan yang mengingatkan Budiey dengan gaya fesyen penyanyi boria.

“Peduli apa aku, peduli apa orang nak cakap apa.”

Itulah jawapannya bila ditanya pada Roslan Shah.

[pullquote align=”right”]Apa pendapat korang dengan fesyen Roslan Shah? [/pullquote]

Glamor tu ada sebab Roslan guna rona-rona yang gelap dan merelip-relip.

Inilah imej terbaru Roslan Shah… botak!

Eh, agak-agak siapalah yang jadi pemenang Fear Factor Selebriti Malaysia ya?

Roslan Shah

Roslan Shah

Roslan Shah

Roslan Shah

Roslan Shah

Roslan Shah

Roslan Shah

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Penyanyi Krista Kleiner di Anugerah Industri Muzik 19

Isu Cium Tangan Sharnaaz di AIM19 Shila Amzah Minta Maaf