in , , ,

Gambar Remy Ishak di Anugerah Skrin 2013

Sudah dua hari Anugerah Skrin 2013 sudah melabuhkan tirainya, namun masih ramai yang memperkatakan tentang anugerah yang pertama kali menggunakan lokasi Stadium Malawati, Shah Alam. Hamparan permaidani merah dan berkaca sesuai dengan tema ASK 2013 sebagai menyahut tema ternyata mendapat sambutan baik daripada kebanyakan selebriti popular tempatan yang hadir ke majlis berkenaan.

Kebanyakan selebriti wanita tampil dengan gaun glamor yang tidak mengecewakan dan artis lelaki pula memang segak bergaya dengan sut yang direka khas oleh pereka terkenal. Tidak ketinggalan, beberapa selebriti popular sempat berkongsi busana masing-masing di sosial media milik mereka.

Antara yang mencuri perhatian pada malam itu, pelakon Remy Ishak yang memakai suit oleh Canali. Nampak sangat smart dan kacak, badan Remy pun makin tuff sekarang ni.

Gambar Remy Ishak di Anugerah Skrin 2013

Remy Ishak Ask 2013

Remy Ishak Ask 2013Remy Ishak Ask 2013

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Paul Walker Kemalangan Ngeri Kereta Porsche Terbakar

Gambar Azlee Khairi di Anugerah Skrin 2013