in ,

Gambar Proton Persona & Gathering Rumpun di Pelita Nasi Kandar

Apakah Rumpun? Rumpun ’07 adalah satu akitiviti santai yang akan menemukan para penggiat aktiviti berasaskan internet. Dengan matlamat untuk menemukan mata dengan mata antara semua yang selama ini hanya kenal melalui papan kekunci & tetikus. Rumpun 2007 adalah pembuka tirai kepada aktiviti-aktiviti yang akan datang. Untuk edisi sulung ini, kami tampilkan konsep santai. 

Tarikh:
25 Ogos 2007

Masa:
5.00 petang

Lokasi:
Pelita Nasi Kandar, Jalan Ampang, KL

Kepada blogger yang ingin turut serta. Daftarkan kehadiran anda ke Rumpun 2007 di sini.

Apakah Advertlets?
Advertlets adalah sebuah media pengiklanan generasi baru yang kool! Terima kasih kepada Advertlets yang sudi menaja Rumpun 2007 supaya kita semua dapat menikmati teh tarik, teh ‘o’ ais, tongkat ali plus atau apa-apa yang menjadi kegemaran di sana nanti. Jika kalian belum mengenal Advertlets, ada baiknya kalian melawat mereka dan lawatan kalian tidak akan dikenakan bayaran sama sekali, Advertlets malah akan hulurkan duit. Kerna itulah, Advertlets kool!

Jom heboh-hebohkan event ini kepada penulis blog yang lain juga dan datanglah bersama-sama untuk bersua kenal. Sembang beramai-ramai dan berborak di dunia realiti mesti gempak punya. Berkumpul dengan blogger blogger Melayu sebab Advertlets akan belanja minum!

Sila lawati www.happypeoplemedia.com/rumpun untuk butiran yang selanjutnya.

Mungkin ada blogger yang mahu bergaya dengan Proton Sedan Gen2 atau Proton Persona terbaru. Bila lagi untuk ambil gambar Proton Persona baru anda bersama blogger yang lain. Hehe… Bergayalah anda dengan pakaian yang sopan-sopan dengan ciri-ciri kemelayuan dengan semangat merdeka! Sebuah kereta yang lebih selesa dan canggih lagi elegan. “Persona” bermaksud “wawasan untuk kecantikan”, dan model baru ini direka bentuk untuk menggantikan Proton Wira yang sudah berusia 14 tahun. Pesona yang menjadi kebangaan dan kegembiraan Proton, dilancarkan oleh Yang di-Pertuan Agong Sultan Mizan Zainal Abidin pada siang hari tadi. Diperagakan dalam versi manual dan automotik, Persona dianggap kereta paling kompetitif yang lebih berpatutan bagi kereta 1,600cc memandangkan harganya dari RM44,999 hingga RM55,000.

gambar kereta proton persona terbarufoto proton persona terkini

gambar proton persona


kredit foto: The Star  – Ricky Lai[tags]gathering rumpun, sponsor, penaja, restoran pelita nasi kandar, jalan ampang, kuala lumpur, gambar restoran, menu special, rumpun 07, advertlets, earning money, google adsense, gambar proton sedan gen2, gambar proton persona, foto proton persona, gambar kereta proton persona, gambar proton sedan, gambar proton gen 2 persona, perbezaan harga kereta proton, pesona bintang, linda af3, malaysia merdeka, blogger sensasi, blogger melayu, tok rimau, filem pendek kiri, rumpun records, siks sense, six sense, singapura blog, indonesia blog, happypeoplemedia.com, cina beng, cina buta, gambar kereta volvo, Proton Sedan Gen2, Proton Persona terbaru, ejen kereta proton sedan, ejen kereta persona, permata hati kami, eon bank, tetikus, tikus mondok, internet cyber lucah, mayat reput, bank rakyat pinjaman, cimb, pinjaman kereta, gambar proton sedan gen2, gambar proton persona, foto proton persona, gambar kereta proton persona, gambar proton sedan, gambar proton gen 2 persona,gathering rumpun, sponsor, penaja, restoran pelita nasi kandar, jalan ampang, kuala lumpur, gambar restoran, menu special, juadah berbuka puasa[/tags]

proton sedan rumpun proton persona

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ulasan Filem Kayangan: Cinta Dua Darjat Luar Biasa?

Tujuh Novel Narnia Akan difilemkan Prince Caspian 2008