in

Gambar Project Pistol di Rakaman ROOFTOP NTV7

Semalam adalah hari pertama rakaman rancangan terbaru NTV7 – ROOFTOP yang mana kita semua akan dapat menontonnya pada 6 September 2012.

Rakaman yang diadakan di Rooftop, Tingkat 8, Lot 10, Bukit Bintang ini bermula jam 4 petang dengan persembahan pembukaan oleh Project Pistol.

Peminat yang datang terdiri dari peminat Project Pistol dan pelajar UiTM serta dari pembaca budiey.com. Terima kasih kepada semua yang dapat hadir ya.

Walaupun cuaca sangat panas dan Budiey rasa matahari pun pada masa tu masih duk atas kepala, tapi penonton yang hadir sangat sporting ya. Rela berpanas kata mereka. Walaupun bilangan penonton tak lah ramai sebab tempat sangat terhad, namun bila tengok balik di kaca TV, kemeriahan dan kehangatan mini gig ini sangat happening. Maklumlah first time buat di atas bumbung bangunan.

Kalau korang boleh tengok ada nampak beberapa bangunan yang menjadi mercu tanda KL. Haha, giler tak gempak.

Project Pistol mendendangkan 4 buah lagunya, nak tahu lagu apa, korang kena tonton program ROOFTOP di ntv7 pada September nanti ya.

Kepada pembaca budiey.com yang nak join sebagai penonton pun boleh. Nanti kasi tau je Budiey sebab Budiey ada pass untuk korang. Ekslusif ni tau.

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Project Pistol Estranged Di Rooftop

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Neelofa Bakal Jawab Isu Anzalna Pada Hari Ini

Gambar Estranged di Rakaman ROOFTOP NTV7