in

Gambar Pembaca di MTV World Stage 2011

Budiey tahu, kalau nak update pasal MTV World Stage 2011 yang berlangsung di i-City minggu lepas pun sekarang ni rasa cam basi je, kan. Lagi pun, gambar masa artis jemputan dari antarabangsa tu semua takde pun penganjur kasi. Kamera pun tak dibenarkan bawa masuk. Basi ke tak, Budiey nak letak jugak gambar beberapa orang pembaca yang memenangi tiket menerusi peraduan yang dianjurkan kat budiey.com seminggu sebelum MTV World Stage berlangsung.

Seramai 23 orang pembaca dipilih dan seperti yang dijanjikan, rata-rata pemenang datang untuk mengambil tiket. Tahniah buat semua pemenang.

Oh ya, yang ni bukan pemenang ni, heheh, kebetulan Budiey ada tiket VIP lebih, jadi Budiey kasi kat IZ… kesian dia nak merasa tengok

IMG_5998

IMG_6000

IMG_6001

IMG_6003

IMG_6006

IMG_6008

IMG_6010

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

SINGGAH SAHUR 2011

ESPN Star Sports Kicks Off 1 Year Countdown