in , ,

OMG!OMG! SEDIHSEDIH

Gambar Panas Dipercayai Emma Maembong, Abang Menteri Tersebar

Sekeping gambar mirip abang kepada seorang menteri Kabinet bersama wanita dipercayai selebriti popular tempatan berdua-duaan di dalam bilik telah tular.

Gambar eksklusif yang diterima Kosmo! Online itu memaparkan imej dipercayai abang kepada Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, Syed Abdullah bergambar bersama seorang wanita.

Gambar Panas Dipercayai Emma Maembong, Abang Menteri Tersebar

Lebih mengejutkan, menurut sumber, wanita yang bersama Syed Abdullah adalah pelakon genit yang kini berhijab, Emma Maembong dirakamkan kira-kira seminggu yang lalu.

Sejak kebelakangan ini, Emma atau nama sebenar Fatimah Rohani Ismail, 27, dilihat menjalinkan hubungan mesra dengan jejaka berusia 30 tahun itu.

Kedua-dua mereka juga pernah memuatnaik gambar bersama-sama dalam Instagram masing-masing berserta kapsyen sebagai rakan karib.

Pada 19 Januari lalu, Emma ada memuat naik gambar bersama Syed Abdullah ketika melancong di Dubai dengan ucapan selamat hari jadi.

Gambar Panas Dipercayai Emma Maembong, Abang Menteri Tersebar

Emma juga kelihatan dalam majlis sambutan hari lahir Syed Abdullah yang disambut bersama keluarga baru-baru ini.

Setakat ini, Kosmo! Online masih berusaha mendapatkan Emma untuk mengulas lanjut mengenai gambar panas berkenaan.

Sumber: Kosmo!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. boikot je terus dari berlakon atau keluar tv ni. semua artis yang tak ada moral ni tak perlu nak bagi job. kena ajar sikit diaorg ni jgn bagi muka. penat mak ayah bela sampai besar tp bila dah jadi retis moral hilang.. kesian dekat family je.. jatuh kan aib keluarga

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

EKSKLUSIF: Video Mat Yip Merajuk Bakal Dapat Adik Perempuan

Octavia Manrose

Oktavia Manrose, Anak Iwan Dangdut Sepupu Uqasha Senrose