in , ,

Gambar Ogy Ahmad Daud di Anugerah Skrin

Cantiknya fesyen Kak Ogy… hitam itu elegan bergaya. Memang mantap habis la akak bergaya!

Tapi Budiey rasa ada ‘something wrong’ dengan fesyen ni. Tapi Budiey ambil keputusan tak nak komen banyak-banyak takut Kak Ogy marah kat Budiey lak nanti. Hari tu, Budiey ada komen ‘something’, Kak Ogy cam marah je kat Budiey. Sehingga kan masa kak Ogy Jumpa Budiey kat event pun, Kak Ogy tak nak kasi Budiey ambil gambar Kak Ogy lagi. Budiey rasa sedih sangat masa tu… tapi tak pe la nak buat camna… Budiey ni cuma pandai ambik gambar dan tulis blog je, kerja lain Budiey tak reti nak buat. Ye la, sijil pun setakat sekolah pondok je…

Kalau ada yang tak betul, Budiey nak minta maaf sangat-sangat. Maaf Zahir dan Batin… ya kak. Jugak kalau ada komen dari pembaca Budiey komen apa2 tentang akak… maafkanlah mereka.

What do you think?

72 points
Upvote Downvote

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Budiey Mencari 30 Pembaca ke Majlis Pratonton FILEM SENARIO THE MOVIE EPISODE 1

Gambar Majlis Persandingan Fifi & Feriz