in ,

Gambar Nasha Aziz di Majlis Bersama Anak Yatim

Pelakon filem Otai yang jelita, Nasha Aziz sememangnya cukup peka dan prihatin dengan golongan yang kurang bernasib baik terutama bila menjelang bulan Ramadan. Hati mana yang tidak diruntun rasa simpati apabila melihat kanak-kanak yang masih memerlukan kasih sayang ibu bapa tidak dapat mencium tangan ibu bapa mereka di Aidilfitri. Walaupun masih awal, namun kehadiran Nasha Aziz di Majlis bersana Nasha Aziz sekurang-kurangnya mengubat kesedihan dan kesayuan anak bernasib malang ini.

Budiey berterima kasih kepada Syd sebab sudi menghantar beberapa gambar Nasha Aziz di Majlis Hi-Tea Nasha Aziz Bersama Anak-Anak Yatim Darul Hannan yang berlangsung di Hotel Selesa Pasir Gudang, Johor Bahru pada 25 Ogos 2007 yang lalu. Majlis ini dianjurkan oleh Arah Madini Sdn Bhd.

[tags]gambar nasha aziz, majlis hi tea artis, anak yatim darul Hannan, hotel selesa, pasir gudang, johor bahru, arah madini sdn bhd, profile nasha aziz, peminat setia nasha aziz, biodata nasha aziz, tunang nasha aziz, gambar nasha aziz kahwin, foto nasha aziz, bulan ramadan program[/tags]

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Jurnal Budiey: E-Book, Majalah Eh!, Melodi TV3, KL Sentral & Dia

Ulasan Lirik Ketulusan Hati dari Album Terbaru Anuar Zain