Gambar Mizz Nina di Shout! Awards 2010

Gambar Mizz Nina di Shout! Awards 2010 yang sempat Budiey ambil di karpet merah. Anggun, elegan dan urban!

Penyanyi yang juga tunang kepada Noh Hujan ini mengenakan rekaan dari Michael Ong semasa melaram di purple carpet Shout Awards 2010. Gaun pendek paras lutut berona kuning cair memang citarasa Mizz Nina.

Mizz Nina sempat salin baju 3 kali pada malam tu. Dua dari rekaan Michael Ong termasuklah masa buat persembahan. Dan satu lagi masa post party tu, Budiey tak pasti Mizz Nina pakai baju sape.

Budiey dikhabarkan, Mizz Nina akan bergabung dengan tunangnya, iaitu Noh Hujan di Anugerah Skrin yang akan diadakan pada bulan Disember ini. Itu je yang terbaru pasal Mizz Nina. Korang mesti tau kan diorang nak nyanyi lagu apa. Mestilah lagu Kurnia. Lagu tu, kira menjadi lambang atau simbolik pada percintaan mereka.

Mizz Nina

Mizz Nina

Mizz Nina

Mizz Nina

Mizz Nina

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Farai Hughgrie Is The Winner Of THE U.O.X. BATTLE OF THE BANDS!

Gambar Fasha Sandha di Sidang Media Drama Dia Atilia