in ,

Gambar Miera Leyana Pelakon Drama Online Luna Fantasiku

Pada jam 4 petang tadi, telah berlangsung Majlis Pelancaran Drama Luna Fantasiku, sebuah drama online arahan Aziz M. Osman yang akan menemui pengunjung Portal Gua mulai Jumaat ini.

Majlis yang diadakan di The Apartment itu juga memperkenalkan barisan para pelakon utama. Ramai pelakon adalah dari bakat-bakat baru antaranya, gadis yang baru berusia 15 tahun yang cun melecun yang memiliki wajah persis pelakon Jepun ini… namanya Miera Leyana.

Miera atau lebih mesra dengan panggilan Nana ini lahir pada 28 Ogos 1993 dan berasal dari Johor. Ini adalah kali pertama Nana berlakon, jadi cabarannya agak susah namun Nana menerima sebagai satu cabaran.

Apa-apa pun, semoga berjaya dulu dalam peperiksaan PMR tahun ini ya, Nana!

Kepada pembaca Budiey.com, jangan lupa untuk menonton drama online Luna Fantasiku di Portal GUA mulai 11 Julai ini.

[tags]miera leyana, luna fantasiku, ahmad sakhee, samsul arifin, gua.com. portal gua, gmail, kasih sayang hilang, make money online, Malaysian Life, masjid kristal jelmaan jin, outmanouvre, poverty in malaysia statistics, punca kemiskinan dan kedaifan, wealth advisors[/tags]

35 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Beego Hantar 31 SMS Ugutan dan Rayuan Kepada Intan Shahira

Sekitar Majlis Pra Tonton Media Filem I’m Not Single