in ,

Gambar Mawi di Jom Bowling Muzik FM Longest Non Stop Bowling Event

Pada jam 5 petang tadi, Budiey telah menemani IZ OIAM2 untuk bermain bowling di Jom Bowling Muzik FM di Ampang SuperBowl @ Times Square, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Antara selebriti yang Budiey temui ialah Sahri, Amylia, Rosma, Khai dan juga bintang AF yang semakin diasak dengan soalan bila akan berkahwin dengan Ekin iaitu Mawi.

Nampak macam khusyuk benar Mawi bercerita dengan kenalannya. Macam Mawi stress je. Ada masalah ke Mawi?

Kenapa ni Mawi?

Boleh ke aku main bowling ni?

Jom Bowling @ Muzik FM – Longest Non Stop Bowling Event 33 Jam Tanpa Henti’ telah diadakan pada 26 hingga 27 Julai ini bakal mencatat rekod dalam The Malaysia Book of Records. Khabarnya, event terulung ini akan berakhir pada jam 9 malam ini.

[tags]mawi, gambar mawi, images, picture, wedding usahawan, ekin, mawi bersanding, umno bersatu, pas, sunsilk, pemenang so you think, bowling, muzik fm, website, iz oiam, sahri, rosma, sleeq, singapore, new car, nissan, suzuki, proton picture[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Indie Band Lydias Diery Yang Bakal Meletop?

Gambar Lama Sherry Ibrahim di Majalah Mangga