in ,

Gambar Mawi di Jom Bowling Muzik FM Longest Non Stop Bowling Event

Pada jam 5 petang tadi, Budiey telah menemani IZ OIAM2 untuk bermain bowling di Jom Bowling Muzik FM di Ampang SuperBowl @ Times Square, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Antara selebriti yang Budiey temui ialah Sahri, Amylia, Rosma, Khai dan juga bintang AF yang semakin diasak dengan soalan bila akan berkahwin dengan Ekin iaitu Mawi.

Nampak macam khusyuk benar Mawi bercerita dengan kenalannya. Macam Mawi stress je. Ada masalah ke Mawi?

Kenapa ni Mawi?

Boleh ke aku main bowling ni?

Jom Bowling @ Muzik FM – Longest Non Stop Bowling Event 33 Jam Tanpa Henti’ telah diadakan pada 26 hingga 27 Julai ini bakal mencatat rekod dalam The Malaysia Book of Records. Khabarnya, event terulung ini akan berakhir pada jam 9 malam ini.

[tags]mawi, gambar mawi, images, picture, wedding usahawan, ekin, mawi bersanding, umno bersatu, pas, sunsilk, pemenang so you think, bowling, muzik fm, website, iz oiam, sahri, rosma, sleeq, singapore, new car, nissan, suzuki, proton picture[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. i hate mawi now… die dh berubah ..cara ckp nak best2 je … ingat lah mawi klo kamu terus begitu takkala xder la yang akan minat pd mu lg …lg2 pilih si ikin yang kaca tuuu !!! sah2 perempuan tu gila duit … u guys tao kn dlu pun ikin ni penah d bela oleh fasha nye bf skrg …

  2. I x pnh pun suka kat die ni… apa yang org suka sgt kat die pun x tau elok la plastic ngan plastic couple baru nnt jadi boombastic….pas tu jd pasangan yg spastic….hehehehehe..

  3. kenapalah mawi tu nak kawin ngan ekin yg make-up tebal tu. Yg i menyampah tu reason ikin pakai tudung kerana mawi. Org pakai tudung kerana nak tutup aurat la..itukan perkara wajib dlm islam. so mawi kau brain wash skit bakal bini kau yg cetek agama tu…ni pun spesis sama ngan siti.. pakai tudung sbb terlepas ckp…iaitu bila pulang dari tanah suci siti akn bertudung, klu tak pakai mampus kena kutuk…kesian terlajak perahu boleh ditarik terlajak kata abis la kau…

  4. adakepatut .. tul tu .. ct tu pn mcm ‘trpksa’ je pkai tdung dsebabkn kta2 dia dlu .. sbb tu lah tdung dia mkin lama mkin ‘trdedah’ .. nk buka trus kang, takut obvius sgt. Ksian kt pminat2 fanatik ct tu cz ada yg mnghalalkn cara ct tu dek krana FANATIK!! Ct x prlu takut hlang glamer klau pkai tdung btul2 mcm Nrjuma @ Wrdina @ Waheeda coz klau dia dh cntik, pkai apa pn cntik. Popular? Kan dh popular.. Tgok mcm K.Aishah, Ziela Jalil.. x de kisah smua tu .. Alhmdulillah mkin mncurah2 rezekinya. Stu je minta .. x pyh la bgi jwpn ‘ala2 baik’ gitu .. we’ve seen ur true colours already!

  5. nasihat dari saya… tu pun kalau nak dengar la…. sebelum nikah ngan Ekin buat dulu sembahyang Istikharah dik…. minta petunjuk dari Yg Esa, jgn buat salah pilihan , klu sikit yg mengata munkin fitnah tapi lebih dari 10 org kenalah minta hidayah dari -Nya… ..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Indie Band Lydias Diery Yang Bakal Meletop?

Gambar Lama Sherry Ibrahim di Majalah Mangga