in

Gambar Marsha Milan Londoh di M-IFW 2008 @ The Garden

Pada 9 April lalu, Budiey ada terserempak dengan bintang Akademi Fantasi yang semakin meletop nih, Marsha Milan Londoh di Sneak Preview M-IFW 2008 di The Garden. Masa tu, Marsha datang bukan sekadar seorang selebriti tetapi dalam masa yang sama Marsha juga menjadi hos Ratu Fesyen.

Wah menyerlah betul warna busana Marsha ni. Hijau terang dibelah tengah dan dililit bekung dengan kain berona ungu. Menampakkan rupa Marsha lebih berisi dari biasa.

Marsha baru sahaja selesai merakamkan dua buah lagu untuk album runut Filem Sayang You Can Dance. Satu lagu solo dan satu lagi Marsha berduet bersama Ajai. Oh ya, ingat lagi Drama berantai lakonan Marsha di Portal Gua berjudul, Kerana Karina (Because of Karina)? Ha, Budiey dikhabarkan Marsha sekali lagi akan beraksi dalam drama ini untuk musim terbaru. Marsha pada masa ini sedang sibuk dengan pengambaran drama tersebut.

Kepada peminat, jangan lupa kemunculan drama terbaru Marsha!

2407373911 D8E6A3De02 | 4

2408205170 96301Cc22A | 5

2407370973 Fee822C4F4 | 6

2408206114 83E3246Dfb | 7

Wah! Seksinya Marsha. Tak pe, nanti Budiey beli benang untuk Marsha, okay?

[tags]marsha, milan, london, Filem Sayang You Can Dance, busana, jamel, drama kerana kirana, portal gua, fight back, adik beradik, siti nurhaliza, awek kena cumbu, birthday celebration, utusan malaysia, berita, daily news, datuk siti, ciuman manja gadis melayu, tokti, datuk k perniagaan, datuk khalid jiwa, datuk nazim, gambar datin norjuma terkini, majalah urtv, sambutan harijadi datuk siti nurhaliza, seluar besar syafinaz, zone on the park, the garden, Yang Mana, blog money, buntu, Cinta, dilema, Download, download lagu, gua.com, harus, kawan, kerana karina, ku, Lagu Tema, lalu, lirik lagu melayu [/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Jamal Abdillah Tidak Stabil di Konsert Amal Kasih?

Sneak Preview Istiadat Persandingan Cucunda D.Y.M.M Tunku Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan