in

Gambar Liyana Jasmay di Duta Baru Cosmetic Maybelline New York

Liyana Jasmay di Duta Baru Maybelline New York turut menyanyikan single pertamanya.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. bl tgk gmbr iklan maybelline,dh xde ek gmbr pompuan sore itik 2..so mmg kontrak dia xsmbg ek..iklan yg 1 g 2 pn dia dh xde..nape ek?…

  2. ala liyana lasmay ne bukannya lawa sangat…kalo tiada mekap betabur muka tu,hodoh tidak tentu….hai…nape liyana jasmas ne plak yang kena ambk jadi duta ek..???????????oh…mungkin sebab dia top skang….hm…oklah 2….

  3. heypp… memang sokong sangat
    yg LIYANA JASMAY or LJ
    skunk nie jadi duta maybelline
    yaw..!!! comel jew LJ nie..!!!
    huhh… dah ah pandai berlakon…
    then.. skunk nie dah menyanyi
    ah lak..!! pape pon.. tetap support
    u.. LJ. cayawwwlahhh……!!!!!!!!
    good luck yeahh..!!!!

  4. aku tk pecaya cinta,aku tk pecaya cinta,c.i.n.t.a…
    lagu macam bercakap je lirik dia..
    suroh la aizat compose satu lagu yg best kat u…
    mesti meletup

  5. boring la mke liyana jd duta maybelline..cover tbaru xcntik pn,,dlu fasha cantik jek,bru org ykin nk gne maybelline…ini??alahaii..xtau nk ckp,,

  6. awak nie bleh tahan larrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!x la smbong sgt mcm artis skunk ni….anyway good luck with your job.muah……………………………

  7. ehh awk ni kan cantik la,,ari tu u ada dtang uum kan..but i not have time coz i have exam.. if ur read this,,u can send ur email,,ur frendster…mulut u ni kan seksi jugak la ..suka i tengok,walaupun u nampak kurus bat still canti8k ler

  8. suara tak sedap… tapi muka bleh tahan sedap… kira sebaik baik kejadian dah la tu…anyway, gudlux n happy fasting…

  9. I SUKA U TAU LIYANA..I SUKE SANGAT U BERLAKON DENGAN KAMAL ADLI..U ALL SERASI SGT..CAM COUPLE JER..I MNAT SMUA LAGU2 U N CERITA2 YANG U PNAH BERLKON..TERUTAMA ZATI DAN SI MAWAS..

  10. ALA…NPE PERLU LIYANA JASMAY..X SESUAI LA..DIE X LA LAWA SNGT..TPI OK LA…BERLAMBAK ARTIS CUN2 ..NPE PERLU LIYANA JASMAY…HEMM…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

ABPBH 2008: Gabungan artis lama, baru di pentas ABPBH 2008

Gambar Anak Salih Yaacub Bertunang