in ,

Gambar Kad Jemputan Majlis Resepsi Hanez Suraya & Romie

Semalam, Budiey telah menerima satu kad jemputan ke Majlis Resepsi Perkahwinan selebriti Hanez Suraya dan pasangannya Romie yang akan diadakan pada 22 Mac ini di Sime Darby Convention Centre. Kad disampaikan oleh Fuad, teman baik Hanez yang turut bertungkus lumus menjadikan majlis pernikahan Hanez.

Melihat kepada kad jemputan ini, Budiey rasa ia cukup eksklusif rupa kad jemputannya. Tampak mewah dan elegan sekali dengan gelang mutiara dan sekuntum bunga. Dengar khabar, tidak ramai blogger dan media online yang dijemput ke majlis ini.

Terima kasih Hanez Suraya & Romie atas jemputan. Sama-sama doakan semoga majlis yang dirancang ini berjalan dengan lancar. Semoga bahagia milik Hanez Suraya selamanya.

Kad Jemputan Resepsi Hanez Suraya

Kad Jemputan Resepsi Hanez Suraya

Kad Jemputan Resepsi Hanez Suraya

Kad Jemputan Resepsi Hanez Suraya

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ada Sebab Siti Elizad Tangguh Nikah Dua Kali

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton FIlem HOME